Canım öncelikle birden veremezsin kendini aç bırakmıcak şekilde kendini ayarla sonucta seni senden fazla kimse bilemez bol hareket yap üşenme evde dahi tv izlerken at kumandayı elinden kendin kalk tvden değiştir bulasık felan mümkün olduğunca kendinizi makinalara bağlamayın hani yetiştiremezsin yaparsın eyvallah onun dışında kendin çabala yemeklerini birden kısma ben arastırdım sadece kas dokusunda erime oluyormus giden kilo değil sağlıklı bir şekilde vermeye çalışıyoruz hep birlikte aksam yemeğini azalt mümkünse 6ya kadar bitir yemek işini bende mümkün değil o yüzden salata yiyorum sebze. ama ette ye yağ var diye yememizlik yapma siyah veya beyaz fark etmez sonucta herseyden vitamin almalıyız spor yapman güzel olur ahh bende düzenli yapabilsem :) 3 kilo verirsin benim 2 ay içinde hedefim 10 kilo sende bende birbirimizi kontrol edelim öğlen neler yedin ?
inşallah canım benimmmm beraber veririz sen kaç kiloydun bu arada ?sabah peynir zeytin yeşillk1 dilim tam buğday ekmeği kahvaltım 7:30du ara yani11 gibi şekersiz sütlü kahve saat13:00 öğle mercimek çorba 2 kaşık prinçpilavı üzerinde birazcık et,birde iş yerinde sütlü tatlı yapmışlar 1 çatal yedimm saat16:00 1ekşi elma, saat 18:00 kendime patlıcan salatası yaptım 1 dilim ekmek 1kase yoğurt nasılım canımmm