Haklisiniz! Ya ben merak ediyorum bir insan neden sorun cikartmaktan zevk alir? Neden mutsuz etmek icin ugrasir?
Cok dogru yorumlar yapmissiniz tesekkur ederim... Boyle iliski zarar veriyor ancak. Bana laf ediyor ama benle kalmiyor baskalarina da laf ediyor. Dinimizce yanlis oldugunu savunarak biraz acik giyinenlere dahi o...... diyebiliyor. Cok rahatsiz oluyorum. Sevdigim seyleri yapamaz oldum. Herkes cidden boyle mi diye sorgular oldum ona gore herkesin nefsi vardir iki lafindan biri budur o yuzden suslenip dikkat cekmeyeceksin ki millet seni arzulamasin. kimselere guvenim kalmadi.
bu konu hakkında tartıştınız mı? yani hayır ben böyleyim senin düşüncen buysa benim de yaşam tarzım bu sen nasıl ki düşüncelerine bağlıysan bende benımkılere bağlıyım dediniz mi? savunmasını çok merak ettim o yğzden soruyorum..
herkesin bir nefsi var doğrudur ama makyaj yapan kıza ağzı sulanan erkeğin nefsi değil başka bir şeyi yoktur bence...
O kadar cok tartistik ki. Seviyorum kiskaniyorum senin tenin benim icin kutsal kimsenin bakmasina dayanamam diyor. Ki acik giyinen biri de degilim. Ne istiyor ben anlamadim ki. Soruyor napiyorsun diye mesela film izliyorum ya da diyelim gordugum bir seyi anlatiyorum ilk sordugu sey erkek var mi. Disari cikacagimda ilk sordugu ne giydin. Artik durmadan tekrarlaninca insan cok sikiliyor. O sorduklari asiri batiyor bana artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?