- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
Biktimmmm... attigim her adim baktigim her bir nokta sorgulaniyor sevgilim tarafindan. Hafif makyaj yapsam ya da biraz daha ozenli giyinsem surati dusuyor. Begenmiyor musun diyorum guzel gorundugun icin sorun zaten diyor. Ne yapayim ki ben ne bekliyor ne giyeyim nereye gideyim. Hep ilimli yaklastim.onu anlamaya calistim ama yok olmuyor. Erkeklere bakiyormusum ben. Hic sorun yoksa onceden yani biz sevgili degilken yaptiklarimi vuruyor yuzume. Ben ne yapsam yaranamiyorum. Icimi dokmek istedim.
Cok dogru yorumlar yapmissiniz tesekkur ederim... Boyle iliski zarar veriyor ancak. Bana laf ediyor ama benle kalmiyor baskalarina da laf ediyor. Dinimizce yanlis oldugunu savunarak biraz acik giyinenlere dahi o...... diyebiliyor. Cok rahatsiz oluyorum. Sevdigim seyleri yapamaz oldum. Herkes cidden boyle mi diye sorgular oldum ona gore herkesin nefsi vardir iki lafindan biri budur o yuzden suslenip dikkat cekmeyeceksin ki millet seni arzulamasin. kimselere guvenim kalmadi.
Biktimmmm... attigim her adim baktigim her bir nokta sorgulaniyor sevgilim tarafindan. Hafif makyaj yapsam ya da biraz daha ozenli giyinsem surati dusuyor. Begenmiyor musun diyorum guzel gorundugun icin sorun zaten diyor. Ne yapayim ki ben ne bekliyor ne giyeyim nereye gideyim. Hep ilimli yaklastim.onu anlamaya calistim ama yok olmuyor. Erkeklere bakiyormusum ben. Hic sorun yoksa onceden yani biz sevgili degilken yaptiklarimi vuruyor yuzume. Ben ne yapsam yaranamiyorum. Icimi dokmek istedim.
Bu ne ya benim nişanlımda kıskanç tayt mini etek giymemi istemez anca düğün fln olursa dizimde elbise giyerime bu nasıl baska erkeklere baktıgnı söyleyebilir Yani yanlış mı okudum bilyorum ama herseyd karışabilir ama böyle bi imada bulunmamalı bi erkek birde makyajı nasıl yapıyosunuz azcık belli belirsiz yapmaya calışın makyaj sevmiyosa
Kuran 'ın hangi ayetinde yazıyormuş açık giyinenlere o... denildiği ???
Sevgiliniz dinden imandan bahsederken Allah'a iftira atıyor..Farkında değil..
"Allah'a yalanla iftira etmek için dillerinizin vasıflandırması ile bu helâldir, bu haramdır diye yalan söylemeyin. Muhakkak ki Allah'a yalanla iftira edenler, kurtuluşa eremezler." Nahl suresi 116. ayet
Cok dogru yorumlar yapmissiniz tesekkur ederim... Boyle iliski zarar veriyor ancak. Bana laf ediyor ama benle kalmiyor baskalarina da laf ediyor. Dinimizce yanlis oldugunu savunarak biraz acik giyinenlere dahi o...... diyebiliyor. Cok rahatsiz oluyorum. Sevdigim seyleri yapamaz oldum. Herkes cidden boyle mi diye sorgular oldum ona gore herkesin nefsi vardir iki lafindan biri budur o yuzden suslenip dikkat cekmeyeceksin ki millet seni arzulamasin. kimselere guvenim kalmadi.
bak benim sevgilim çok kıskançtır.
Mesela yanyana otururken başka yöne baksam bakışımı kıskanır "bana bak gözün bende olsun" der.
kapalıyım, giydiğime de karışır ki ben ondan öncede asla pantolon giyip dapdaracık kıyafetlerle gezmezdim hep bir çizgim vardı.
makyajıma da karışır asla fondoten sürmemi istemez hem yakıştırmaz, hem doğallığımı daha çok sever.
ama, kimle geziyorum, kimle ne yapıyorum asla aşırı baskı altına almaz.
hoşlanmadığını söyler o kadar.
bana bunlarla eziyet etmez.
bende o tatlılıkla söyledikçe yavaş yavaş dikkat ediyorum.
ve sevgilim bir erkek olarak aynen şunu dedi; "ben sana baskıyla birşey yaptırırsam ondan kork çünkü ben aynı naneyi yiyorumdur ama, ben sana tatlılıkla rica ediyor fikrimi söylüyorsam ve bunu istiyorsam senden gerçekten sahiplendiğimdendir."
bunu bir erkek söylüyor.
baskı ayrı şey, kıskanmak ayrı şey.
sevgilim bana hiç baskı yapmaz ama, çok kıskanır ikisini ayırdığınız an sevgilinizin verdiği değeri daha net anlarsınız.
bir insan güvenmediği insana baskı yapar.
ya kendinden bilir işi, ya da gördüğü bir şey vardır.
O kadar cok tartistik ki. Seviyorum kiskaniyorum senin tenin benim icin kutsal kimsenin bakmasina dayanamam diyor. Ki acik giyinen biri de degilim. Ne istiyor ben anlamadim ki. Soruyor napiyorsun diye mesela film izliyorum ya da diyelim gordugum bir seyi anlatiyorum ilk sordugu sey erkek var mi. Disari cikacagimda ilk sordugu ne giydin. Artik durmadan tekrarlaninca insan cok sikiliyor. O sorduklari asiri batiyor bana artik.
Ben zaten abartılı makyaj yapmıyorum kii ama o her türlüsüne kızıyor. Ha sinirlenmese dahi laf sokuyor durmadan. Ojenin ne zararı olabilir bir insana ya da dikkat çekecek ne durumu var ben anlamıyorum etmediği laf kalmadı yüzünü göresim yok artık ya.
Ahh ahh... Neler dedim ona kaç kez uyardım hak veriyor sonra yine aynı! Çünkü o onun beynine yerleşmiş istese de değiştiremiyor ki düşüncelerini. Hoooop yine başa... Ve insana resmen psikolojik baskı yapıyor hep suçlar gibi sanki ben çok hatalıyım gibi... Bu da beni yıpratıyor. Ben neler duydum ondan, "açık giyinenlere tecavüz edilsin" dediğini bile duydum.
oha artık!
benimde sevgilim çok mutaassıp bi adam ama, özelde yaşadığımız şeyleri kalkıpta o.... lığa götürmüyor.
ya da açık giyinen bir sürü arkadaşı var çevresi var kimseye öyle bi laf etmiyor.
onun istediği şey derli toplu olmak.
yoksa mesela öperim de sarılırım da bunları bi kere dahi yüzüme vurmadı hatta düşkünlüğüm hoşuna gidiyor onun.
demek ki siz sevgilinizin elini tutsanız vay sen herkesin elini tuttun diyecek öyle mi?
saçma bu kadarı senin sevgilinin kendiyle sorunları var.. açık net belli yani.
[/COLOR]resmen iğrendim sevgilinden.
bunla beraberliğini şu sözden sonra devam ettirmenede şaşırdım
Ne güzel... Haklısınız. Ve kendinden biliyor işi muhtemelen. Benim algılayamadığım konu da bu ya. Her an dinimizden bahsediyor ama kendi yaptıklarını bir bilseniz... Hep ona yardım etmek için uğraştım. Zor günlerde yaşamış, doğaldır böyle olması dedim. Ama artık ben çok yıprandım. Kendi hayatım zehir oldu.
Ne güzel... Haklısınız. Ve kendinden biliyor işi muhtemelen. Benim algılayamadığım konu da bu ya. Her an dinimizden bahsediyor ama kendi yaptıklarını bir bilseniz... Hep ona yardım etmek için uğraştım. Zor günlerde yaşamış, doğaldır böyle olması dedim. Ama artık ben çok yıprandım. Kendi hayatım zehir oldu.
Canım ne el tutması, kendisi her saniye öpüşür elinde olsa. Konuştuklarını bir görsen. Önceden de yaşadığı şeyler olmuş zaten, benimle de çok rahat konuşur cinsellik filan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?