Attigim adimi bile dusunerek atar oldum

Senin hatan kırmızıyla boyadığım yerde.Böyle alttan almaya devam edersen,çok tepene çıkar.Kişiliğin oturmamış bir birey gibi,ne yapıp yapmyacağına o karar verir.

senin sevgiline bir şey diyeceğimde,onun kalitesizliğine ve seviyesizliğine inemem. terbiyesiz yaratık.

Kuran 'ın hangi ayetinde yazıyormuş açık giyinenlere o... denildiği ???

Sevgiliniz dinden imandan bahsederken Allah'a iftira atıyor..Farkında değil..

"Allah'a yalanla iftira etmek için dillerinizin vasıflandırması ile “bu helâldir, bu haramdır” diye yalan söylemeyin. Muhakkak ki Allah'a yalanla iftira edenler, kurtuluşa eremezler." Nahl suresi 116. ayet

bak benim sevgilim çok kıskançtır.
Mesela yanyana otururken başka yöne baksam bakışımı kıskanır "bana bak gözün bende olsun" der.
kapalıyım, giydiğime de karışır ki ben ondan öncede asla pantolon giyip dapdaracık kıyafetlerle gezmezdim hep bir çizgim vardı.
makyajıma da karışır asla fondoten sürmemi istemez hem yakıştırmaz, hem doğallığımı daha çok sever.

ama, kimle geziyorum, kimle ne yapıyorum asla aşırı baskı altına almaz.
hoşlanmadığını söyler o kadar.
bana bunlarla eziyet etmez.

bende o tatlılıkla söyledikçe yavaş yavaş dikkat ediyorum.

ve sevgilim bir erkek olarak aynen şunu dedi; "ben sana baskıyla birşey yaptırırsam ondan kork çünkü ben aynı naneyi yiyorumdur ama, ben sana tatlılıkla rica ediyor fikrimi söylüyorsam ve bunu istiyorsam senden gerçekten sahiplendiğimdendir."

bunu bir erkek söylüyor.
baskı ayrı şey, kıskanmak ayrı şey.
sevgilim bana hiç baskı yapmaz ama, çok kıskanır ikisini ayırdığınız an sevgilinizin verdiği değeri daha net anlarsınız.
bir insan güvenmediği insana baskı yapar.
ya kendinden bilir işi, ya da gördüğü bir şey vardır.

Ben zaten abartılı makyaj yapmıyorum kii ama o her türlüsüne kızıyor. Ha sinirlenmese dahi laf sokuyor durmadan. Ojenin ne zararı olabilir bir insana ya da dikkat çekecek ne durumu var ben anlamıyorum etmediği laf kalmadı yüzünü göresim yok artık ya.

Ahh ahh... Neler dedim ona kaç kez uyardım hak veriyor sonra yine aynı! Çünkü o onun beynine yerleşmiş istese de değiştiremiyor ki düşüncelerini. Hoooop yine başa... Ve insana resmen psikolojik baskı yapıyor hep suçlar gibi sanki ben çok hatalıyım gibi... Bu da beni yıpratıyor. Ben neler duydum ondan, "açık giyinenlere tecavüz edilsin" dediğini bile duydum.

oha artık!
benimde sevgilim çok mutaassıp bi adam ama, özelde yaşadığımız şeyleri kalkıpta o.... lığa götürmüyor.
ya da açık giyinen bir sürü arkadaşı var çevresi var kimseye öyle bi laf etmiyor.
onun istediği şey derli toplu olmak.
yoksa mesela öperim de sarılırım da bunları bi kere dahi yüzüme vurmadı hatta düşkünlüğüm hoşuna gidiyor onun.
demek ki siz sevgilinizin elini tutsanız vay sen herkesin elini tuttun diyecek öyle mi?

saçma bu kadarı senin sevgilinin kendiyle sorunları var.. açık net belli yani.

Ne güzel... Haklısınız. Ve kendinden biliyor işi muhtemelen. Benim algılayamadığım konu da bu ya. Her an dinimizden bahsediyor ama kendi yaptıklarını bir bilseniz... Hep ona yardım etmek için uğraştım. Zor günlerde yaşamış, doğaldır böyle olması dedim. Ama artık ben çok yıprandım. Kendi hayatım zehir oldu.

arkadaşım demek ki senin sevgilin sokağa çıkınca ilk baktığı şey "gadın var mı gadın" ya da "vay anam ne giymiş"

yoksa nerden bilecek bu kadar psikopat derecede bunu.
kişi kendinden bilir işi.
kendi artık ne kadar çirkin bakıyor ki sana bu kadar baskı yapıyor.

resmen iğrendim sevgilinden.
bunla beraberliğini şu sözden sonra devam ettirmenede şaşırdım

Canım ne el tutması, kendisi her saniye öpüşür elinde olsa. Konuştuklarını bir görsen. Önceden de yaşadığı şeyler olmuş zaten, benimle de çok rahat konuşur cinsellik filan.

[/COLOR]resmen iğrendim sevgilinden.
bunla beraberliğini şu sözden sonra devam ettirmenede şaşırdım

Çok sallantıda zaten. Bende çok soğudum ama kendisi öyle hemen bırakacak biri değil. Ne yapacağımı şaşırdım artık. Bir kere ayrıldık, rahat bırakmıyor ki. Susup rahat bıraksa neyse. Durmadan laf sokmalar, sinir etmeler. Gerçekten çöktü sinir sistemim.

Artık sevgilin olmamalı o adam bence...Kendine saygın varsa...

hayır hayır kesinlikle normal değil.
Madem o kadar müslüman elin karısına, bacısına ne küfür edip,iftira edip, iffetlerine dil uzatıyor.
Bir kadının zina ettiğine bile allahu teala dört şahit istiyor senin sevgilin sallamasın hariçten öyle kolay mı bu işler.

açık giydi o....
makyaj yaptı .....
oldu paşam başka.

bak zamanında en yakın arkadaşımın abisi bana aşık olup resimlerimi falan saklamış.
hayatımı resmen didik didik sinsice takip etmiş.
sonra açıldı bana. ben habersizim tabi.
arıyor açıyorum kardeşinin hatrına arkadaş gibi konuşuyor anlatıyorum falan.
o ara da gözlerim bozuk güneş gözlüğü takıyorum zaruretten.
"kardeşine de güneş gözlüğü alacağız" dedim.

"kardeşim senin gibi gezemez sen çok dikkat çekiyorsun, çok güzelsin zaten bi de böyle makyaj bilmem ne gözlük falan deli oluyorum" dedi bana.

o an durumun vehametini anladım ve direk şu soruyu sordum.
"bunun dinen sakıncasını bana anlat" dedim.
işte dikkat çekemmek lazım bilmem ne diye ayetleri sıraladı.

bende "ben namaz kılıyorum sen kılıyor musun?" dedim
mal gibi kaldı.
namaz farz iken yapmayıp sen benim güneş gözlüğüme hem de hiçbirşeyimken böyle karışırsan senin de kardeşininde hayatımda yeri yok dedim ve kardeşini de kendini de çıkardım hayatımdan.

benim için önemli olan bağnaz düşünceli olmamasıdır.
benim sevgilimde namaz kılmıyor düzenli olarak ama, saygısı terbiyesi yerli yerinde çok şükür.

senin sevgilin sallamasın hiç onun ruhunda "islam" yok ki dilinde olmuş kaç yazar.

Canım ne el tutması, kendisi her saniye öpüşür elinde olsa. Konuştuklarını bir görsen. Önceden de yaşadığı şeyler olmuş zaten, benimle de çok rahat konuşur cinsellik filan.

oh oh maşallah
valla benim sevgilimde rahattır bana karşı özelde ama, kalkıp elin karısına kızına dil uzatmaz.
ya da bana kalkıp karılı kızlı muhabbet etmez her şeyde ölçüsü vardır.
ve asla cinsellik yaşamaz korkar yani.
dediğim gibi senin sevgilinin ruhunu "islam" terketmiş bakma sen dediklerine düpedüz saçmalıyor.

böleleri beni aldattığını düşündüm deyip kadınları öldürenler
ölmek istiyorsan devam et

Böyle insanla zorr tatlım, çekmek zorunda da değilisin hiç bir mecburiyetin yok..
Ama ilerde ewlendiğinizde daha aşhırıya kaçtığında ne yapacaksın?
İnşallah keşke ozaman ayrılsaymışım bitirseymişim diye ahhlanıp wahlanmazsınız

böyle kaprisli bi insanla nereye kadar...
sana bu kadar karışmasına izin verme..

onun sana yaptgını sende ona yap bakalım nasılmıs anlasın bı daha da yapcagını sanmıyorum ...tabıkı de imalı sekılde yapma gerçekten öyle olmasını ıstıyormussun gıbı yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…