• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aura problemi...ilk görüşte herkes sinir oluyor

Marianihal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2022
766
En iyi cevaplar
1
1.291
43
Bugün duyduklarımi ilk defa duymadım. Birçok arkadaşım aynı şeyi söyledi. Atıyorum ortama biri giriyor veya ben bir ortama ilk defa giriyorum. Mutlaka bir kişi beni sebepsiz yere sevmiyor. Bugün de işe aylar önce başlayan bir arkadaşım beni ilk zamanlar hiç sevmedigini söylemişti. Nedenini sorduğumda "Bilmem çok sinirli ters biri sanmistim, ama tanıyınca ne kadar duygusal vicdanlı ve iyi biri olduğunu görüyorum şu an çok seviyorum" dedi. Onun üzerine diğer arkadaşım "ay evet, x de sen ilk geldiginde seni hiç sevmediğini söylemişti " dedi. Bir değil iki değil onlarca kez duydum bunu. Halbuki ilk tanışmalarimda herkese çok nazik davranırım. Bilemiyorum neden böyle düşünüyorlar? Sonuçta onlara iyi davranıyorum ilk tanıştığımda önemli olan da bu değil mi?

Elalemin hakkında ne dediğine bu kadar takarsan daha da itici olursun😉 Takma sanki sen herkesi çok seviyorsun, yorum bile yaptırma. Sevmeyen sevmesin çok lazımlar sanki iyi gün dostları

Ben de tam tersiyim. Ilk görüşmede bana bayılıyorlar. Beni tanıdıkça uzaklaşıyorlar 😅 umrumda mi değil tabii ki. Gelmişim 36 yaşıma. Kimsenin hakkımdaki düşünceleri umrumda değil. Kimseyi çekemiyorum valla.

Beni de çok soğuk ve mesafeli bulurlar. İnsanlara tanıyıncaya kadar içimi açmam ama soğuk ve mesafeli de sayılmam. Önemli olan tanınınca sevilmek zaten. İlk görüşe göre karar veren, tanımaya lüzum görmeyen kendi kaybeder 😂

Bazen bi bakış bile fark ettiriyor insanda. Ama çok takılacak bir durum değil bence sonuçta seni tanıyınca seviyorlar :)

Gözler kalbin aynasıdır. Bakıslar evet bencede cok onemli o an kisi benim hakkımda ne dusundugunu anlayabiliyorum bakıslarından. Birsey anlatırken misal anlattıklarıma deger veriyorsa karsıdakinin bakısları daha derin olur seni anlıyorum gibi bakar. Bunun tam tersi alaycı bakıslar yargılayıcı bakıslar cok net anlasılıyor bence.Sinirli veya gergin oldugumuz hemen hepsi anlasılıyor. Ben kasımdakinden negatif bir bakıs gordugum an ondan soguyorum ve iletisim kurmuyorum.
Karsı cins içinde gecerli misal sadece bakıslardan bir erkegin benden hoslanıp hoslanmadıgını cok net anlıyordum bekarken.

Beni de kimse sevmez. Birçok arkadaşımdan ay seni sevmemiştim diye duyarım. Bu sebeple gittiğim ortamlarda önce hiçbir arkadaş edinemem gruba dahil olamam. Ama mütevazi olamayacağım sonrasında herkes beni tanıyınca çok sevilirim ve genelde ortamın en sevilen kişisi olurum. Her iş ortamımdan okulumdan semtimden iletişimi kesmeyeceğim arkadaşlar edindim bu nedenle. Konuşmam gıcık geliyormuş benim de.

Bugün duyduklarımi ilk defa duymadım. Birçok arkadaşım aynı şeyi söyledi. Atıyorum ortama biri giriyor veya ben bir ortama ilk defa giriyorum. Mutlaka bir kişi beni sebepsiz yere sevmiyor. Bugün de işe aylar önce başlayan bir arkadaşım beni ilk zamanlar hiç sevmedigini söylemişti. Nedenini sorduğumda "Bilmem çok sinirli ters biri sanmistim, ama tanıyınca ne kadar duygusal vicdanlı ve iyi biri olduğunu görüyorum şu an çok seviyorum" dedi. Onun üzerine diğer arkadaşım "ay evet, x de sen ilk geldiginde seni hiç sevmediğini söylemişti " dedi. Bir değil iki değil onlarca kez duydum bunu. Halbuki ilk tanışmalarimda herkese çok nazik davranırım. Bilemiyorum neden böyle düşünüyorlar? Sonuçta onlara iyi davranıyorum ilk tanıştığımda önemli olan da bu değil mi?
Ona halk dilinde ön yargı diyoruz. Bende çok yaşadım, buzdolabı gibi somurttuğum için insanlarla sohbet etmediğim sürece sevmezler beni 😊😂

Eltim beyaz tenlidir ama kaşı gözü karadır. Kaşları da gürdür baya. Görümcelerim (z kusagi) kaşını boya, bakışların cok sert ve itici diye başının etini yediler kizin(Evet itici dediler, z kuşağı deyince hakaret olmuyor ben desem kallem uçmuştu :KK70: ) neyse boyadı o. Bence cok degişen bir şey yok ama herkes cok begendi ifaden acayip yumuşadı dediler. Belki ifadenizle alakalıdır.

Ben de uzaktan kibirli ve soğuk görünürüm Ama ne yalan söyleyeyim memnunum bu halimden.

Back
X