auroranın diyeett günlüğüü

aurora08

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2012
129
175
103
merabalarr neredeyse tüm günlükleri okuduktan sonra bende kendiminkini yazmaya karar verdimm:1: kendimi bildim bileli tombuldum hepp babam beni tombişim diye severdi bende şımarrdım nerden bileyim o zamanlar bu hale geleceğimi:14: neyse işte sonra üniversite falan ben 73 74 öle idare ettim hep boyum 1.67 gecen senenin sonunda ne bulduysam yedim sanırım sonra bi baktım 80lerdeyimm:30: sonra böle olmicak bu gidişle 100lere vururum korkusuyla diyete başladım 81.4 le:44: yaklasık bibucuk ay oldu spor yapmadan 6 kilo civarı verdim sşimdi duraklama dönemindeyim metabolizmamın hızlanması için spora yazıldım dün de :34: şimdi birileine hesap vermeyince kendime hakim olamıyom diye bu konuyu acyım:1: kimsecikler görmese bile düzenli olarak yazmaya calışıcam bide kendimi tutup günde 2 kere deilde haftada bikere tartılsam süper olcak:9: neyse artıkk simdilik bu kadar gelişmeleri yazarımm:3:

eveett akşam yemeğinde sanırım kaçırdım ölçüyü:18: yoğurtlu karnabahar ve corba vardı menümde ama sanırım miktarı kaçırdım :44: neyse artık yarına dikkat etcez mecbur:1:

gene bennn başka kim olabilir dimi başbaşayız zaten kimse uğramıyo yanımıza:25: ama vazgecmece yokk :3: neyse bugün sporuma gttim okuldan sonra ikisi üst üste yorucu oldu ama öyle olmalı zaten dimii bidee bugn akşam tartıldım sonnda 74leri gördüm yaa 2 hzftzdr 75lern altına inemiyodum uçuyom sanki şimdii:32: öle işte günlükçümm nese şimdilik bu kadar olsun mademmm:34:

günaydın canım
hoş geldin
bende yalnızım benim topiğimede uğra beklerim
nerde okuyorsun bölüm nedir bide yaş kaç :9::9::9::9::9:

canım allah kolaylık versin umarım başarırsın sakın pes etme ne güzel vermşsin bile maşallah :nazar:

Topiğin hayırlı olsun arkadaşım :) 1 ayda 6 kilo vermeyi başarmışsın. Harika gidiyorsun o zaman... Diyetli günlerinde başarılar dilerim ;)

günaydın canım
hoş geldin
bende yalnızım benim topiğimede uğra beklerim
nerde okuyorsun bölüm nedir bide yaş kaç :9::9::9::9::9:

hoşbuldum canımm tesekkür ettimm:34: tamamm hemen geliyorumm:3: ankaradayım diş hekimliği okuyorum canm 22 yasındayımm bölümüm de yorucu biraz zor oluyo ama yılmak yok:20:

Topiğin hayırlı olsun arkadaşım :) 1 ayda 6 kilo vermeyi başarmışsın. Harika gidiyorsun o zaman... Diyetli günlerinde başarılar dilerim ;)

saol arkadasm:1: umarım böyle devam edebilirim 15 gündür sabitti kilom ama simdi yeniden basladı gitmeyee :32:

eweett canımcım acayip bi günn ardından burdayımm:1: öle bi yorucu gündü kii ooof of:50: neyse işte yıldıramadı beni genede:34: çok kıskandım menümü yazcam bende:9:
sabah: beyazpeynirli kepekli tost ve kahve
öğlen : meyveli yoğurt
akşam: tavuklu salata ve meyveli soda
aralara da kraker serpiştirdim:34:
sonra dündn kalan ağrılarıma yenilerini eklemek için sporuma gttimm veee evdeyimm:32: yarınki sınavımı işin içine katmazsak hersey süper:1: düşündüm de bugün amacıma uygun yasamışım sanırım:21:

maşallah ankarada diş hekimliği okuma harika özelliklede bölümün çok güzel canım
çalışkan olmalısın :)
dr. ayça kayanın diyet listesi var canım ben onu yapmaya çalışıyorum
bana en uygunu bu hemde hızlı verme derdim yok çünkü kalıcı verme derdindeyim

merhaba
hayırlı olsun topiğin:46:

bende bütün konuları okumaya çalışıyorum böylelikle daha da azim geliyor
:1:

umarım istediğin kiloya gelirsin:16:

sana tavsiyem olacak (kabul edersen tabi)

soda gibi asitli içecekleri de kullanmazsan daha çabuk kilo veriliyor

:56:

merhaba
hayırlı olsun topiğin:46:

bende bütün konuları okumaya çalışıyorum böylelikle daha da azim geliyor
:1:

umarım istediğin kiloya gelirsin:16:

sana tavsiyem olacak (kabul edersen tabi)

soda gibi asitli içecekleri de kullanmazsan daha çabuk kilo veriliyor

:56:

tesekkr ederimm:3: bende elimden geldiğince az tüketmeye çalışıyorum asitli içecekler ama malum dışarda yemek yiyeceğim zaman soda gene diğerlerinin yanında daha masum gibi geliyo:44:

maşallah ankarada diş hekimliği okuma harika özelliklede bölümün çok güzel canım
çalışkan olmalısın :)
dr. ayça kayanın diyet listesi var canım ben onu yapmaya çalışıyorum
bana en uygunu bu hemde hızlı verme derdim yok çünkü kalıcı verme derdindeyim

cok tesekkür ederim canım :1: bende çok hızlı vermek istemiyorum sadece düzenli vermek istiyorum ama bakalım işte gittiği yere kadar :34:

evett günlükçümm bizi yalnız bırakmayan ommanipadmehum ve pingu 92ye tasekkürlerimizi sunalım:40: vee sana hesap vermeye geldimm ama pek yüzüm yok sankim ya arada kaçamaklarım oluyo benim itiraf ediyorum :14: çok pişman oluyom sonra ama o an ki mutluluk yok mu hep ona kanıyom yaa:26: neyse şöyle yapalım o zaman önümzdeki cumaya kadar yani 10 gün sonrası yaklasık abur cubur falan yokk artıkk sözz sana valla bakk yemicem öle seyler dışarda yersem de ızgara falan yerim ayran içerim yada su haftaya cumagünü 72leri görmek istiyorum bu yüzdenn uyucam diyetime doğru düzgün bişey yemeyip sonra herbulduğunu tıkınmaca yokk:20::20::20: öle iştee artık uyumalıyımm en kısa zamanda gene gelicemm :101:

evett günlükçümm bizi yalnız bırakmayan ommanipadmehum ve pingu 92ye tasekkürlerimizi sunalım:40: vee sana hesap vermeye geldimm ama pek yüzüm yok sankim ya arada kaçamaklarım oluyo benim itiraf ediyorum :14: çok pişman oluyom sonra ama o an ki mutluluk yok mu hep ona kanıyom yaa:26: neyse şöyle yapalım o zaman önümzdeki cumaya kadar yani 10 gün sonrası yaklasık abur cubur falan yokk artıkk sözz sana valla bakk yemicem öle seyler dışarda yersem de ızgara falan yerim ayran içerim yada su haftaya cumagünü 72leri görmek istiyorum bu yüzdenn uyucam diyetime doğru düzgün bişey yemeyip sonra herbulduğunu tıkınmaca yokk:20::20::20: öle iştee artık uyumalıyımm en kısa zamanda gene gelicemm :101:

merhaba canım ilk zamanlar kaçamak yapmamaya dikkat etmek lazım
ya da zamanla daha sıkı dikkatli ve sağlıklı beslenmeye başlamalıyız
ilk zzamanlar bende zarralı şeyler yiyordum şimdi daha dikkatliyim
eski kiloları görmeyince daha bi sıkı sarılıyorum darısı sana
yediklerimi yazıyorum gün bittince burda paylaşıyorum arkadaşlar yorum yapıyor daha bi düzenli ve bilgili olmaya başlıyorum
hayatımdan kolayı hazır meyve suları çıkartım hem zararlı onun yerine ayran içiyorum ve tok tutuyor beni
canım sen ailenle mi kalıyorsun ankarada :16::16::16::16::16:

merhaba canım ilk zamanlar kaçamak yapmamaya dikkat etmek lazım
ya da zamanla daha sıkı dikkatli ve sağlıklı beslenmeye başlamalıyız
ilk zzamanlar bende zarralı şeyler yiyordum şimdi daha dikkatliyim
eski kiloları görmeyince daha bi sıkı sarılıyorum darısı sana
yediklerimi yazıyorum gün bittince burda paylaşıyorum arkadaşlar yorum yapıyor daha bi düzenli ve bilgili olmaya başlıyorum
hayatımdan kolayı hazır meyve suları çıkartım hem zararlı onun yerine ayran içiyorum ve tok tutuyor beni
canım sen ailenle mi kalıyorsun ankarada :16::16::16::16::16:

hayr canım arkadaslarla kalıyoz o yüzden zaten düzenli yiyemiyorum ki:14: bende yazmak istiyorum ama o kadar düzensiz ve sağlıksız ki yazamıyom o yzden:44: mesele bugün kahvaltıda az yağlı omlat bikaç zeytin bide sekersiz cay içtim öğlen yemeğe vaktim olmadı akşamda sıcak sandviç yedim çok pişmanımm çookk:14: sonra sporumu yaptım şimdi de evi temizleyip kendime ceza vercem:26:

günlüğün hayırlı ossuunn :D biraz geç gördüm günlüğünü ama e demişler geç olsun güç olmasın :D diş hekimliği güzel bölümmüş :D bende 18 yaşındayım işte lise sondayım bilgisayar okumaya çalışıyorum :D benimde günlüğe beklerim ben genelde buralardayım sanada sık sık uğrar bir şekersiz çayını içerim :D:D

Back
X