auroranın diyeett günlüğüü

hayr canım arkadaslarla kalıyoz o yüzden zaten düzenli yiyemiyorum ki:14: bende yazmak istiyorum ama o kadar düzensiz ve sağlıksız ki yazamıyom o yzden:44: mesele bugün kahvaltıda az yağlı omlat bikaç zeytin bide sekersiz cay içtim öğlen yemeğe vaktim olmadı akşamda sıcak sandviç yedim çok pişmanımm çookk:14: sonra sporumu yaptım şimdi de evi temizleyip kendime ceza vercem:26:

sıkma canını herşey bizim elimizde demi
bak bende güzel bir bölüm okumak isterdim
diş hekimliği çok uzak bana ama 4 yıllık bir bölüm isterdim
maşallahın var bende çalışkan olmak istiyormmm
2 yıllık okudum hemen işe başladım açık ögretimden 4e tamamladım şimdi kpss 2014ü bekliyorum matematik özürlüyüm
bide kiloluyum çok sıkıntı sorun yapıyorum hayatımda, sonra yemek yiyerek mutlu olmaya çalışıyorum
ama bu alışkanlığımı yavaş yavaş bozuyorum
kendime ayrı alış veriş yapıyorum inş sende kurtulursun kilolardan canım :16::16::16::16::16:

sıkma canını herşey bizim elimizde demi
bak bende güzel bir bölüm okumak isterdim
diş hekimliği çok uzak bana ama 4 yıllık bir bölüm isterdim
maşallahın var bende çalışkan olmak istiyormmm
2 yıllık okudum hemen işe başladım açık ögretimden 4e tamamladım şimdi kpss 2014ü bekliyorum matematik özürlüyüm
bide kiloluyum çok sıkıntı sorun yapıyorum hayatımda, sonra yemek yiyerek mutlu olmaya çalışıyorum
ama bu alışkanlığımı yavaş yavaş bozuyorum
kendime ayrı alış veriş yapıyorum inş sende kurtulursun kilolardan canım :16::16::16::16::16:

çok saol iyi yorumların için canım :46: haklısın tabi ben çok sorun etmiyorum kilomu sadece bazı durumlarda sinirlerimi bozuyo o kadar ama işte bian kendimi gaza getrdim başladım başlamışken de sonuçlandrmak istyorum :1: inşallah hepimizin dilediği olurrr:16:

günlüğün hayırlı ossuunn :D biraz geç gördüm günlüğünü ama e demişler geç olsun güç olmasın :D diş hekimliği güzel bölümmüş :D bende 18 yaşındayım işte lise sondayım bilgisayar okumaya çalışıyorum :D benimde günlüğe beklerim ben genelde buralardayım sanada sık sık uğrar bir şekersiz çayını içerim :D:D

gel gel beklerimm:) insallah seninde gönlünce olur hersey canımm:3:

günlükçümm sunu anladım insanın parası yoksa zayıflıyo:26: öle canımcım işte ay sonunda inssan pat diye bi kilo verebiliyomuş:14: ama olsun iyi yanından bakalım gitsin kilolar ohh ohh:32:

git gel aynı canım
hafta sonu dersanem vardı
pazar günüde nişana gittim
yoğundu hafta sonum canım
nasıl gidiyor saglıklı beslenme canım

pek iyi gitmiyo canım yaa takıldım 73te ben:26: tatilimde yok 2 öğün anca yiyebiliyorum hiç düzenim yok yaa napcam böyle bilmiyorum sporada gdemedim bi haftadr sınavlar yüzünden off poff cok dertlyim kilo vermeyi gectim almadığıma sevnmeliyim su durumda:14:

ahh canımcımm görsmeyeli ben baya yedim tıkındım falan :14: bugün yeniden baslıyrm diyete ama hala aynı kilodayım almadım yani iyi yanndan bakarsak:1: buhafta ayça kayanın diyetine uymaya çalışcam bakalım umarım işe yarar kahvaltıda 2 küçk dilim bugday ekmek 4 5 zeytin haşlanmıs yumurta domates limonlu maydanoz yedim bide sekersiz çay öğlene gelince gelmiyim hiç çnkü zaten kahvaltıyı öğle saatnde yaptımm pazar olunca:14: akşam ise henz kafamda bişey yok yiyince yazayım yalan olmasın ha bide ara öğndede 2 kaşık yoğurt yicem inş:16:

oyy oyy günlkcüm ne cok oldu ya yazmayalı tabi ben bu süre zarfında gene boğazma hakim olamadım:14: yarın tekrar giriyorum diyete sana bi hesap vereyim dedim su an 74.3 kiloyum bakalım sonunu getrebilirim inşallah bu kez:18:

oyy oyy günlkcüm ne cok oldu ya yazmayalı tabi ben bu süre zarfında gene boğazma hakim olamadım:14: yarın tekrar giriyorum diyete sana bi hesap vereyim dedim su an 74.3 kiloyum bakalım sonunu getrebilirim inşallah bu kez:18:

ben üniversiteye başladığımsene çok güzel zayıflamıştım.Genelde de korumaya çalıştım kilomu.60 ın üstüne pek çıkmamamya çalıştım ömür boyu.
sana tavsiyem okula başlayıncada,şimdi de dolabında her an yeşillik, marul, kıvırcık,göbek,vb.salata malzemeleri bulundur ve canın birşeyler yemek istediğinde elin ilk onlara gitsin.Beynini bu şekilde şartlandır. Salata kendi başına çok doyurucu zaten. Yemeğe ilk once salatayla başla mesela.İlk açlık atakları geçince daha mantıklı düşünmeye başlayıp,daha sağlıklı besinler seçebiliyorsun.Önemli olan gözün açlıktan dönmüş haldeyken ilk 5 -10 dakikayı atlatabilmek. sonar sakinleşiyorsun zaten...
işin sırrı salatayı ilk once yemekte bence, hem rengarenk insanın gözünü de doyuruyor.......

ben üniversiteye başladığımsene çok güzel zayıflamıştım.Genelde de korumaya çalıştım kilomu.60 ın üstüne pek çıkmamamya çalıştım ömür boyu.
sana tavsiyem okula başlayıncada,şimdi de dolabında her an yeşillik, marul, kıvırcık,göbek,vb.salata malzemeleri bulundur ve canın birşeyler yemek istediğinde elin ilk onlara gitsin.Beynini bu şekilde şartlandır. Salata kendi başına çok doyurucu zaten. Yemeğe ilk once salatayla başla mesela.İlk açlık atakları geçince daha mantıklı düşünmeye başlayıp,daha sağlıklı besinler seçebiliyorsun.Önemli olan gözün açlıktan dönmüş haldeyken ilk 5 -10 dakikayı atlatabilmek. sonar sakinleşiyorsun zaten...
işin sırrı salatayı ilk once yemekte bence, hem rengarenk insanın gözünü de doyuruyor.......

evet canım haklısın önemli olan o açlık krizi evresini atlatabilmek önceki verdiğim 7 kiloda da cok kaçamaklarım oldu benim dikkat etsem biraz daha fazla verebilirdim ama fazla geri almamş olmam mutlu ediyo beni ama bu kez daha dikkatli davranmaya kararlıyım ilk bi hafta kendimi tutabilirsem devamını da getririm diye düşünüyorum yani inşallah tesekkür ederim tavsiyen için özellikle maydonoz favorim :1:

merhaba canım uzun zamandır yoktun bende öyle ve verdiğim kioları malesef almış durumdayım
çok kötüyüm acil bişeyler yapmam lazım
diyetisyen neler söyledi faydalı bilgilerini bekliyorum :16::16:

merhaba canım uzun zamandır yoktun bende öyle ve verdiğim kioları malesef almış durumdayım
çok kötüyüm acil bişeyler yapmam lazım
diyetisyen neler söyledi faydalı bilgilerini bekliyorum :16::16:

evet canım yoktum bayadır diyet falan yalan olmuştu anlayacağın:1: valla diyetisyene gitmedim şimdi ama kendimce bişeyler yapmaya çalışıyorum bende mesela sabahları mümkün olduğunca protein ağrlıklı besleniyorum yumurta veya peynir gibi çay yerine sekersiz kahve içiyorum çayı şekersiz içemiyorum cünkü:14: bide maalesef öğün kavramım yok su ara sabah erken kalkamıyorum o kötü oluyo o yüzden 2 defa ana ögün le besleniyoruma ama arada yoğurt meyve gibi seyler tüketiyorum bide su tabiki normalde günde bi bardak içsem iyi ama 2 lt en az tüketmeye çalısıyorum spor yapmıyorum ama evde bi iki bişey yapmaya başlicam bugün ip atlamak gibi yada bölgesel egzersizler veya herikisi birden:1: ama bu sürecte en önemli şey yakınlarındakilerinin desteği bi fark olmasa bile 'sen zayıfladın mı' cümlesi insanı psikolojik olarak motive ediyo bence doğal olarak hormonlar ona göre düzenleniyor aclık hormanu daha kolay baskılanıyo diye düşünüyorum ben :1: maalesef benim cevremde pek öyle insanlar yok ama yinede kendi kendimi motive etmeye çalışıyorum irade sınavı gbi bişey bu benim için:34:

anlıyorum canım bende başladım bu sefer sonuna kadar devam edecegim dinlenme yok
akşam spor yapmaya çalışıyorum taebo yapıyorum dövüş hareketleri var fazla sıkıcı gelmedi en azından begendim
ger görki sosyal hayatın getirdikleri olumsuzluklarda var arkadaşım dogum günydü pasta yedim :( üzgünüm ama kendimi tutamadım ve yedim

umarım sende güzel bir başarı elde edersin
mutlu olalım insanları affedelim ne dersin :16::16::16::16:

Back
X