auroranın diyeett günlüğüü

anlıyorum canım bende başladım bu sefer sonuna kadar devam edecegim dinlenme yok
akşam spor yapmaya çalışıyorum taebo yapıyorum dövüş hareketleri var fazla sıkıcı gelmedi en azından begendim
ger görki sosyal hayatın getirdikleri olumsuzluklarda var arkadaşım dogum günydü pasta yedim :( üzgünüm ama kendimi tutamadım ve yedim

umarım sende güzel bir başarı elde edersin
mutlu olalım insanları affedelim ne dersin :16::16::16::16:

haklısın canım arad olur öyle kacamaklar bende dün arkadasımda kaldım o yüzden pek sadık kalamadım ama bugün kaldığım yerden devam:1: simdide 300 ip atlama 20 dk falanda ender saraçın önerdiği 10 egzersiz var onu yaptım ölüyorum sandım bi ara ama korkacak bişey yokmuş tam gaz devam:16::16::16:

haklısın canım arad olur öyle kacamaklar bende dün arkadasımda kaldım o yüzden pek sadık kalamadım ama bugün kaldığım yerden devam:1: simdide 300 ip atlama 20 dk falanda ender saraçın önerdiği 10 egzersiz var onu yaptım ölüyorum sandım bi ara ama korkacak bişey yokmuş tam gaz devam:16::16::16:

misafirliğe gidince zaten dikkat etmek çok zor malesef yeniyor
günde 3 defa ip atlamak metabolizmayı hızlandırıyor diye biliyorum
2 gündür spor yapıyorum sıkılaştıgımı hissettim ve çok mutluyum tam gaz devam canım :34::34::34:

evet canımcım diyetime karar vereli bi hafta oldu bugün tam ama yapalı demiyorum karar vereli diyorum çünkü o kadar cok börek çörek cikolata falan yedim ki kilo almısımdır die cok korkuyodum:5: amaa yinede bi kilo vermişim şimdi bu gazla bu hafta uyarım artıkın diyetime yani inşallah:1:

Back
X