Yöresel Tarif Ausencia'dan...Beşamel Soslu Sebzeli Tas Kebabı&Ali Nazik&Dondurmalı İrmik Helvası

Yöresel Yemekler
Keşke orada olsa bu sohbet ,daha çok katılım olur.Niye öyle dediğini anladım canım.Ne için darıldığını.Ama aklı sıra şaka yapmaya çalıştı arkadaş,ciddi söylediğini sanmıyorum

Hmmm çok yaşlanmışım ben ya .

Vukuatlardan da haberim yok artık .

Çıkışta beklenecek biri varsa , ıslık çalın yeter

Mesajlara hemen atlamasan olmaz düzelttim ama sen daha hızlısın benden

Ben de açık öğretime gidiyorsun ya,acaba üniversitenin ü sü mü dedim,baktım anlayamadım,hızlıyımdır,netim sağolsun,bir de telden yazanlar geri kalıyor,yaza yaza klavye de de hızlandım.

Aşkolsun niye katılmadın
5 kez katıldım be deynep ... En sonunda 1. olunca jübile yaptım . Hatta hemen ardından siteden 1,5 sene kadar ayrılınca arkamdan aus tencere tavaları kazanıp kaçtı dediler
Evet evet öyle söylemiştik
Süpersin deynep'cim

Oooo nevonun eskiden oklavası vardı

Hala var mı

Çok sağol canım , mutfağı seviyorum çok . Bir şeyler yapıp sunmak zevk benim için . Tabii yemekte no diyet no stres
Şimdi ihtiyacım olmuyorAma senin için kullanabilirim

Yok austum Nevreste şimdi pamuk gibi eh insanın kalbi neyse mutlaka yansır herşeyinede
Çok teşekkür ederim

Eeee yaşlandı tabii

Nerdeee eski nevo
Senin için eskiye dönüş yapabilirimYaşlandım mı

Yoksa 1.oldum diye bizi mi kandırdı,1.olsa madalyası olurdu değil mi?
Madalyalar geçen yıl toplu olarak verildi
O sırada Aus olmadığı için ona verilmemiştir..

Yok patates tarifleriyle . Yanılmıyorsam diğerlerinde hep 2. likte kalmıştım .

Madalyam nerdeee nevoooo :)))
Haklarını arayacağım

2013.... deynep senin başının altından çıkıyo bu konu hortlatma değil mi? ali nazik.... görmesem iyiydi seni
İftar menüsü konusuyla galiba ben hortlattım

Ausenciaaa neettiinn baciim
Tum trif ve sunumlarin muhtesem gorunuyor ,ozellikle dondurmali irmige bayilirim ,enfess gorunuyor.Ellerine emegine saglik ,harika bir masa olmus ,Basarilar dememe gerek var mi

Ausenciaaa neettiinn baciim
Tum trif ve sunumlarin muhtesem gorunuyor ,ozellikle dondurmali irmige bayilirim ,enfess gorunuyor.Ellerine emegine saglik ,harika bir masa olmus ,Basarilar dememe gerek var mi
Nur bu konu eski biri hortlatmış( kim acaba)
Ausencia bize yeni sofra kuracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…