Keşke orada olsa bu sohbet ,daha çok katılım olur.Niye öyle dediğini anladım canım.Ne için darıldığını.Ama aklı sıra şaka yapmaya çalıştı arkadaş,ciddi söylediğini sanmıyorum
Mesajlara hemen atlamasan olmaz düzelttim ama sen daha hızlısın bendenÜyü ne kız
Mesajlara hemen atlamasan olmaz düzelttim ama sen daha hızlısın benden
Ben de açık öğretime gidiyorsun ya,acaba üniversitenin ü sü mü dedim,baktım anlayamadım,hızlıyımdır, netim sağolsun,bir de telden yazanlar geri kalıyor,yaza yaza klavye de de hızlandım.
İvettttttt,pesindeyim.
Emin misin?Hızıma yetişemezsin ,yorulursun,tavsiye etmemİvettttttt,pesindeyim.
Gerçekten madalyan nerde..niye vermedilerYok patates tarifleriyle . Yanılmıyorsam diğerlerinde hep 2. likte kalmıştım .
Madalyam nerdeee nevoooo :)))
Girdikçe peşindeyim bak yorulduğum doğru şu an evde DinleniyorumEmin misin?Hızıma yetişemezsin ,yorulursun,tavsiye etmem
Aşkolsun niye katılmadınEmekliye ayrıldım aebenim
Teşekkürler güzel sözlerine .
Geçen akşam niyetim vardı , epey kalabalık bi sofra ile cebelleştim tüm gün ama o sıcakta malzemeleri ayrı çek , foto falan üşendim .Nevreste duymasın
Evet evet öyle söylemiştik5 kez katıldım be deynep ... En sonunda 1. olunca jübile yaptım . Hatta hemen ardından siteden 1,5 sene kadar ayrılınca arkamdan aus tencere tavaları kazanıp kaçtı dediler
Süpersin deynep'cimKesinNevreste demiştir.Ben önceki yarışmaları bilmediğim için yetişemedim önceki yarışmalarına.Şimdi katılsan nuryolu 'ndan korktukları gibi senden de korkarlar.O nasıl bir sunumdur öyle ,az göz ucuyla baktım,hepsi birbirinden güzel ,marifet damlıyor her birinizden ,bu yarışmaya da katıl da ,benim gibi senin marifetini bilmeyen de öğrensin seni Nevreste verdiğim gaz iyi mi?
Şimdi ihtiyacım olmuyorOooo nevonun eskiden oklavası vardı
Hala var mı
Çok sağol canım , mutfağı seviyorum çok . Bir şeyler yapıp sunmak zevk benim için . Tabii yemekteno diyet no stres
Çok teşekkür ederim
Senin için eskiye dönüş yapabilirim
Eeee yaşlandı tabii
Nerdeee eski nevo
Madalyalar geçen yıl toplu olarak verildiYoksa 1.oldum diye bizi mi kandırdı,1.olsa madalyası olurdu değil mi?
Haklarını arayacağımYok patates tarifleriyle . Yanılmıyorsam diğerlerinde hep 2. likte kalmıştım .
Madalyam nerdeee nevoooo :)))
İftar menüsü konusuyla galiba ben hortlattım2013.... deynep senin başının altından çıkıyo bu konu hortlatma değil mi?ali nazik.... görmesem iyiydi seni
Ne vuruyorsunuz yahadi ya
nevoş alacağın olsun nevoş bide ben sallayayım ona oklavayı
Görmezden gel canımBenim işler daha bitmedi ütüye devam
Sizi gördüğüme sevimdim
Görmezden gel canım
Nur bu konu eski biri hortlatmış( kim acabaAusenciaaa neettiinn baciim
Tum trif ve sunumlarin muhtesem gorunuyor ,ozellikle dondurmali irmige bayilirim ,enfess gorunuyor.Ellerine emegine saglik ,harika bir masa olmus ,Basarilar dememe gerek var mi
Allah iyiliğinizi versin iyi mi?Kim yapti bunu nevosKendimi cok kotu hissettim Keklenmis gibiyim
Yemek bölümü editörü var yaKim yapti bunu nevosKendimi cok kotu hissettim Keklenmis gibiyim
Seni güldürebildiysek ne mutlu bizeAllah iyiliğinizi versin iyi mi?Gülmekten karnıma ağrı girdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?