- 27 Aralık 2011
- 63.356
- 61.087
- 898
senin başın ağrımıyor muydu? Şiddete meyilin var, baş ağrısına iyi geliyor mu bu falaka:44:
dayak cennetten çıkmadır
repto sağlam bir sopa istiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin başın ağrımıyor muydu? Şiddete meyilin var, baş ağrısına iyi geliyor mu bu falaka:44:
Sizi aday yaptığınız melodi ihbar etti, o siteden çıkınca sizde çıkmalıymışsınız
O dedi, öyle dedi![]()
hadi atımı çaldın bişi demedim ; ama ruhunda satıcılıkta var![]()
yok baş agrısına iyi gelmez
şiddete meyilim oldugu dogru ama
hele son zamanlar
iyi bir dayak atmalıyım![]()
Sizi aday yaptığınız melodi ihbar etti, o siteden çıkınca sizde çıkmalıymışsınız
O dedi, öyle dedi![]()
hadi atımı çaldın bişi demedim ; ama ruhunda satıcılıkta var![]()
surri agır gidiyorsun yavas ol![]()
surri agır gidiyorsun yavas ol![]()
Kendi söyledi, ben adayım dedi, hepsini ayarttım dedi, oylar cepte dedi, sonra bir baktım şikayet etti, aaa dedim ayıp değil mi, yooo niye ayıp olsun, söyleme aramızda kalsın ne bilecekler dedi, seçim taktiğiymiş, oy verme gününe kadar sizi atacakmışım oy günü geri gelecekmişsiniz, öyle dedi![]()
Kendi söyledi, ben adayım dedi, hepsini ayarttım dedi, oylar cepte dedi, sonra bir baktım şikayet etti, aaa dedim ayıp değil mi, yooo niye ayıp olsun, söyleme aramızda kalsın ne bilecekler dedi, seçim taktiğiymiş, oy verme gününe kadar sizi atacakmışım oy günü geri gelecekmişsiniz, öyle dedi![]()
owww çok sert
az önce ''sen de topukla'' diyen kimdi![]()
onunla bu bir degil.
satıcı falan tehlikeli sözler surri![]()
Güzel işte aksiyon aksiyooon derken biraz önce tam da bunu kastediyordum.![]()