Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar benim tavrım belli .Kk'da hiçbir zaman fot. moto paylaşamam .Üzgünüm ama durum bu .
Kızlar benim tavrım belli .Kk'da hiçbir zaman fot. moto paylaşamam .Üzgünüm ama durum bu .
hanımlar buyrun bakınız albümden : )
son dakika son şekilde sıcak sıcak sundum kendimi size
ara beni boya beni : ))
Çirkinsinde ondan eklemiyorsun demi![]()
Seni görmek isterdim ama arkadaş değiliz arkadaşlar anlatır artık![]()
Beğenmiştim,söylemedim mi ki....:44:..Bu gün beğendiğim renklerden 1 er kilo ısmarladım...Hani şu daha küçük olan numuneler var ya..Onları istersen yarım kiloluk olarak da satıyorlarmış..1 cm küpleri 4 parçaya bölüyorum artık...Daha ekonomik olucak...O kadar yüksek olmasına da gerek yok mozaiklerin zaten..Bir de zemin için zemin kumu da satıyorlarmış...Hani o firmanın sitesinde Arapça tuğra gibi bir mozak vardı ya..Onun da zemini kummuş tahmin ettiğim gibi..Ve satış fiyatı can alıcı...Vayyy be dedim...
Eveeeettt..Ben de şubat doğumluyum..Kova burcuyum![]()
canım ekle sonra silersin, amaç resım görmek değil mi?
valla foto için ekleyenler de benı sılebılırler![]()
hanımlar buyrun bakınız albümden : )
son dakika son şekilde sıcak sıcak sundum kendimi size
ara beni boya beni : ))
Aynen düşündüğün gibi .Çirkinsinde ondan eklemiyorsun demi![]()
Evet canım .kardeşin de sen de çok güzelsiniz .O zaman nerede koyucan ? KK de koyma tamam :) Çok azcık görmüştüm gerçi ama onda da kız kardeşime benzettim seni..Eh sen de beni kendine benzettin..Meslekler de tamam![]()
karya senı bır tek surriyle ben mi gördük ya:44:
Sen hala burdamısın?
Kalk kız bulaşıkları topla hemen
Seni bekliyorum saat farkı var unutma
Aaaa şu numuneleri ısmarladığımız yerden mi diyorsun ? yarım kilo olarak satıyorlarsa çok iyi :26: ama ben küçük parçalar ile çalışmak istemiyorum .Benim yapacağım tabloda öyle değil zaten görmüşsündür .Bir de numunelerin eni çok kalın gelmişti bana .ağırlık pek yapmasını istemem açıkcası .
neyin uzerine yapacaksın ,onu sormayı unuttum .
zemin kumunu kaça satıyorlarmıs :26: annem basımın etini yiyiror ,benimde baslamam lazım .
karya senı bır tek surriyle ben mi gördük ya:44:
Aynen düşündüğün gibi .
Evet canım .kardeşin de sen de çok güzelsiniz .![]()