• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

7 dala yazmıslar.
Allah'tan gıcık olanda yokum len:27::27:

o degılde teknolojiden zerre anlamayan bana teknoloji demişler:52:

Eveeeet arkadaşlar beklenen listeler ....Bu kadar çok aday olacağını ve kendi adımı bu kadar göreceğimi tahmin etmiyordum.

En çokta topiğin adını gördüğüme de sevindim:16:

Bu sefer hemen göndermeyeceğim oylarımı , az biraz strateji zamanı dış mihraklara karşı:52:

Lenn kim yazdı beni en ısınamadığınız kk üyesine.

Aus sen mi yazdın yoksa :27:

O değilde şuna çok güldüm ya;
En mutluluktan uçuran topic? (Mutluluktan Uçtuğunuz haberler)
kaynanam gitti :D

:60::60:

Son düzenleme:

:60: aynen kaynana:27:
ya bilmiyorum afo ama nerdeyse her dalda varsın :23:

Tebrikler Topikdoşlarım büyük uğraşlarınız sonucunda en sonunda aday listesine girmişsiniz.:46::46:
Vaatler yarın saat 18:00 kadar alınacaktır:6:
Başarılarınızın devamını dilerim:51:

beni aday gösteren tüm kadınlar klübü cumhuriyeti vatandaşlarına teşekkürü bir borç bilirim
şak şak şak...

iç ses :

ulan hocaya verdiğimiz para az mı geldi iyi üfleyememiş hatunları baksana üç dalda aday gösterildim...

Yok yahu o kategoride çok kuvvetli adaylarım vardı ,onları listede görmekten mutlu oldum.:51:

Burada da tüm arkadaşlarımı tebrik edeyim .

Melodi canım , bazı kategorilerde melodi bazılarında M e L o D i var , bu küçük olan sen değilsen oylamayalım boşuna.:34:

Burada da tüm arkadaşlarımı tebrik edeyim .

Melodi canım , bazı kategorilerde melodi bazılarında M e L o D i var , bu küçük olan sen değilsen oylamayalım boşuna.:34:

evet onu diyecektim ya
bir tane daha melodi var kkda
:44:

baktım melodi icin
diğer melodilerde sayı var bizim kızın sayısı omadıgına göre onlar bizim oylar:23:

Karyatid seni aday yazdığım kategoride görmek beni çok mutlu etti , orada oyum gözüm kapalı sana zaten:34:

Bu sefer hemen yollamayacağım ben , geçen sefer çabuk yolladım sonra angel gitti

Back
X