Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

hanımlar, ben 25 aralık kk oskar tören için o gün bilgisayar başında ne giyeceğime karar vermeye gidiyorum :))
hepinizi çok çok öptüm iyi geceler : )

Reptomim,
KK enler aday listesi topiğinde Kazen'in yazdığı şeyleri üstünüze alınmayın, üstünüze alınmanızı isterse ima etmez direk yazar.
Siz listelerinizi oluşturun, yarışmaya ve Kazen'e güvenin yeter
Kazen'in olduğu yerde kartlar açıktır, şeffaftır.

mune once dedıgını anlamadım ama ona artnıyetli dusunmemıstım yemın olsun.
hatta ilk kez

Son düzenleyen: Moderatör:

Mune seni tebrik edeyim bu arada sen ve kazenin olduğu yerlerden bize ekmek çıkar mı bilemem ama ;

2.5 aylık K.K üyeliğimde bayağı yol almışım bunu anladım

Bizim topiğe oy vermeyi unutma , uykusuz gecelerinde yoldaş olduk burda sana

Afterrrrrrrrrrrr bir angel vakası daha almasak , ahmet diyorlar be sana

Yahu 2 dakkada topiğini sıkıştırdın araya nasıl bir seçim çalışmasıdır bu, hani vaadler, vaad yok ama mune sana yoldaş olduk, eeee, oyunu topiğimize ver

Yahu 2 dakkada topiğini sıkıştırdın araya nasıl bir seçim çalışmasıdır bu, hani vaadler, vaad yok ama mune sana yoldaş olduk, eeee, oyunu topiğimize ver

Açık ve net bizde herşey mune...

Meydanlara dökülüp vaad versem mi iyi yoksa her uykusuz gecede seniburda bir anne şefkati ile beklesem mi

mune ben ne yaptım da kk alemıne benı rezıl etti ya

Kazen canımı sıktın gerçekten.

Soyismini söylemediğin için teşekkür ederim.

İyiki güvenmişimde gerçek bir hotmaille üyelik almışım pişman oldum..

rezil mi ettik ayıp yav ayıp reklamın iyisi kötüsü olmaz, tanımayan kalmadı bak, hemde enler yarışması aday topiğinde, pehhhh

Mune abla reklamın iyisi kötüsü olur diyenlerdenim ben. Kazen e söyle reklam yapmasın lütfen can sıkıyor!

Bir daha hiç kimseye bir espiri yapmayacağım...
Hiç bir kategoriye aday falan da göstermeyin mümkünse beni...

2 espiri yapıp şakalaşamayacaksak bir manası yok samimi olmanın...
Gece gece keyfim kaçtı gereksiz...

İyi geceler herkese..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…