Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Ben olmayınca kimse girmemişte topiğe

Kalp ağrım vardı dün gece ve sol koluma vurunca yusuf yusuf oldum ve uyuyamadım:18:

Sabah hemen gittim doktora maşallah dedi dana yüreği gibi kalbin

Şaka şaka onu demedi hele desin at tepelemesini gösteririm ona

Yani birşey yokmuş stres yada ters hareketler etkilemiş. Ama insan başa gelmeden bilmiyorum sağlık olmayınca herşey tırt.

Takmıyacam kafama bundan sonra neyse hayırlı olan o olsun herşeyde.

Eee siz napıyonuz hatunlarım

vallaha sinirim çok tepemde, bir siteden ıvır zıvırlarımı satıyorum, dvd kolleksiyonumu da elden çıkarıyorum adamın biri alacağı 14 filmin toplamı 28 tl bunun için baydı da baydı 50 kere aradı güvenli e ticaret aç diye yok dedim milletle 2 lira için komisyon muhabbetine girmem sadece hesap no, bugün bana mesaj atmış yok atm de para sıkıştı da bilmem ne, ya sen kargo parası için benimle pazarlık yapıyorsun atmde paran sıkışsa sen kapanmış bankayı açtırırsın bi de bana öneri veriyor işte ptt ile yapıcaz artık ne yapalım başka çare yok diye falan filan , bi s...git yani lütuf mu gösteriyorsun lan sen bana yemişim 28 tl'ni...
tepem fena attı...

Herkes nerede ? Ne bu sessizlik ?

Karyatid canım seni bu denli sinirli görmeye alışık değilim , bulup adamı tenhada sıkıştıralım

Afo kötülere bişey olmaz derler , bunun örneğini görmüş olduk ; geçmiş olsun canım kuzum

Kimse yok galiba, gelince okursunuz artık
Ben gidiyorum, üyeliğimi iptal ettireceğim
Sizleri tanıdığım için çok mutluyum ve çok özleyeceğim
Veda etmek istedim.
Bol gülemeçli sohbetler diliyorum. Allah yüzünüzdeki tebessümü hiç eksik etmesin
Hoşçakalın...

Son düzenleme:

neden?:26:............

Ebushhh canım ailevi sebeblerden kastın burada geçirdiğin zamana tepki vermesi falansa eşinin ; söz 1 saatten fazla kalınca kovarız seni , yok muamelesi yapar ,cevap vermeyiz ; beğen bile yapmayız.

Ama gitmeeeeeeee.

Üyelik iptalide isteme lütfen

ebushh dur bakalım bir ya hu neden gidiyorsun ki:26::26::26::26:
sen gidersen kım bana bulasıkları koydurtacakk:84::84:

ne oldu ebushhh
nasıl bir ailevi sebep bu : ((

al işte bizim başlıkta kıyamet koptu bile : (( ebushhh'un kararı başlığın kıyameti : ((

Ebushhh canım bak bende evli bir kadın olarak yazıyorum ; evet son zamanlar fazla vakit geçirdiğin için eşin fazla ve yersiz tepki vermiş olabilir.
Zira onlar farkedimiyor burada ; günlük hayatının içinde sıkılıp bunaldığımız herşeyi unutup kafa dağıttığımızı.
Anlık karar verme lütfen , az girersin olmazmı kuzum ?

Çok tatlısın
Bir sürü olur olmaz laf işittim.
Eğer görürse yine duymak istemiyorum aynı sözleri
İnanın bende hiç istemiyorum, çok güzel sohbetlerimiz oldu burda
Ne bileyim işte diyecek sözde bulamıyorum

ya sen ıptal ettırmeyi gel de bana sor canım yaa
cok arıyor ınsan burayı bak emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…