Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kibar ve ince deyince aklıma nevreste geldı![]()
Türkçe mi olsun illa ki yoksa yabancı kelimelere açık mısn repto?
Ben de dün, iki kere dedim, Nickimi değiştiricem napim diye... Ama kimse tınlamadı :/ Sana cevap verirler şimdik![]()
ah evet üstüne bastın=Surrender;27901567]nevreste![]()
Ben de dün, iki kere dedim, Nickimi değiştiricem napim diye... Ama kimse tınlamadı :/ Sana cevap verirler şimdik![]()
yabancı da olabilir canım kulaga hos gelmesi yeterli
Sen alıngan_kuzu koy adını![]()
Südyen_takmış_koala yap ripo![]()
Alınırım tabi. 2 kere üstüne basa basa sordum ama. Bak Repto'ya anında yardım. Oysa ben de aranıza katılmaya çalışıyorum.![]()
ah evet üstüne bastın
leocum yaa ben hiç görmemişim tatlım yazdıgını
ama görseydim de bak kelin ilacı yani:26:
Benim tek sıkıntım, değiştirdikten sonra "leonela" olduğumu nasıl anlayacaklar ? Sen ne düşünüyorsun bu konuda ?![]()
Benim tek sıkıntım, değiştirdikten sonra "leonela" olduğumu nasıl anlayacaklar ? Sen ne düşünüyorsun bu konuda ?![]()
afo alt tireler olmalı mı illa![]()
Valla alt çizgi'leri ben de sevmiyorum. Sanki fazlalık gibi duruyor. Ben de nette bir kaç nicki gördüm .
Alt Çizgi hep . Hani bir tane olsa belki, ama bir sürü![]()
ya anlamasalar da cok sorun etmem tatlım ben
listedeki arkadasarım bilir o da yeterli yani
belki bir süreliğine iletime nickimi yazarım bilinmesi icin sen de öyle yap istersen
ama bence senın nick guzel ya
Ben nickimi değiştirince sorun yaşamadım :44: