- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
- 373
len resim koydum.baksanızakaldırcam bırazdan
![]()
Sör gördüm şekerim. Dövmen çok hoşmuş. Benimde birgün bi yerim yerse bileğime nazar boncuğu yaptırmak istiyorum çengelli iğneyle asılmış gibi duran.
Çok acıdı mı senin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
len resim koydum.baksanızakaldırcam bırazdan
![]()
Yok onu kıskanmadım .
Ama İtalya'da fotoğrafları olsaydı , kesinlikle Kazenle anlaşma içine girip , siteden attıracaktım.![]()
Aus Melo neden gelmiyor bu aralar hiç denk gelmedim?:26:
Havamı atıp öyle yatayım o zamanBenim italya'da çekilen fotolarım var albümümde hehehehe...
Seni kıskanmam, sen benim ablamsın
Ama o, after benden 1 yaş büyük. Ben yalnızım fakat onun 6 yıllık sevgilisi var uleeeeeeeeeeeyn.
Sonradan eklenti : Nasıldı oralar ?![]()
Ama o, after benden 1 yaş büyük. Ben yalnızım fakat onun 6 yıllık sevgilisi var uleeeeeeeeeeeyn.
ben 3 yas buyugum 8 senelik sevgilim var nolmus nolmusama mühendiss degilim :18:
Ooo 8 sene . Ben çoktan evlenmiştim. Dayanamam ben , yıllarca yan yana filan. Ateşim başıma vurur benim![]()
![]()
![]()
Her yer sanat eseri...Geçtiğin yollar,binalar...Çok iyi korumuşlar...İstanbul yanında köy kalır............
Ooo 8 sene . Ben çoktan evlenmiştim. Dayanamam ben , yıllarca yan yana filan. Ateşim başıma vurur benim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aus sana karışılabilir mi. Kocan nasıo yaklaştı sana ona şaşırıyorum.
Yoksa havan bize mi hatun senin![]()
Len özendiğin şeye bak. Benim şimdiki aklım olsa hala bekar olurdumTadını çıkar. ZAten olacaktır
![]()
![]()