- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
ben de cok severim beyazı.
Hımmm madem prolukla bağlantılı...O zaman proluğun alternatifi züğürtabla olsunKızlar hem o kadar matah görmeyin proluğu yaa....10 yıl süresi varmış...Bir 35 tl ödedik 1 kez o kadar...35 milyar değil.... 10 dakika engelinin olmaması ve isminn kırmızı olması dışında hiç bir fazlası yok..Özel muamele görmüyoruz yani..Banı hemen basıveriyolar..Acımıyorlar yani
Mayalar Fenerbahçeliymiş
meğerse biz onların kıyametin Fenerbahçe için kopacağını söylemek istediklerini anlayamamışız
Radyo programına çıktığı dönemlerde acaip ukala ve küstahtı...Sonradan bir sempati geldi adama...
Alsancakta fuarın önünde karşılaştık..Aynı boydayız hemen hemen..Tabi tv de daha hoş görünüyor...Meslektaşım benim aynı zamanda...Seramik mezunu....
Radyo programına çıktığı dönemlerde acaip ukala ve küstahtı...Sonradan bir sempati geldi adama...
Alsancakta fuarın önünde karşılaştık..Aynı boydayız hemen hemen..Tabi tv de daha hoş görünüyor...Meslektaşım benim aynı zamanda...Seramik mezunu....
Ya benim de duygusal zamanımsa şu anZaten duygusallığım üzerimde. Yapma böyle ağlarım ama
hmm dogrudur canım.
zaten sanatcıların cogu (erkekler) cok uzun degil gördügüm kadarıyla
zati bir işe yaramıyordu ebushh takma
Yok kısa değil...180 üstünde vardır boyu..
hmm dogrudur canım.
Ben seviyorum aykutu
Bence en iyi teknik direktörlerden
hmm dogrudur canım.
Bayanların da maşallahı var. Tuğba Özay yanımdan geçti abooo beline geldim sanki boyum da kısa dill 1.70im noluyoz dedim
Hımmm madem prolukla bağlantılı...O zaman proluğun alternatifi züğürtabla olsunKızlar hem o kadar matah görmeyin proluğu yaa....10 yıl süresi varmış...Bir 35 tl ödedik 1 kez o kadar...35 milyar değil.... 10 dakika engelinin olmaması ve isminn kırmızı olması dışında hiç bir fazlası yok..Özel muamele görmüyoruz yani..Banı hemen basıveriyolar..Acımıyorlar yani
Yok kısa değil kız maşallahı var
hmm o zaman
senin boyunu bılmedıgım icin yani bir bayanı baz alarak söyledim.
manken kuzum tabi biz cüce gibi kalırız onların yanında
ama benım gördügüm kadarıyla bayanlar erkeklerden daha uzun sanat camiasında
yani genel manada.
Hem uzunlar hemde deve dikeni gibi topuklu ayakkabı giyiyorlar
Manyak bunlar
Uzun olunca bayan olmuyormuyuz kuzu...??1.80 im ben....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?