Sesli güldüm be ablamharbiden ben kim ev oturmaları kim :44: Durumumun ne kadar vahim olduğunu görüyorsun değil mi ? Ayrıca banlanan üyelerede çok sevindim bunuda söylemeden geçemeyeceğim .Döneceğim döneceğim döneeeeeeceğiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm yeni yılınızı hepinizin kutluyorum şimdiden
alllahhhh çeneye bak yarrabbim
Geceleri afo rüyama girecek diye korkuyorum, Allah'tan geceleri uyumuyorum da sadece uyursam rüyalarıma girer diye korkuyorum. gündüzleri uyuduğum için istesede giremez rüyalarıma .. O ayarı bozuk olan bifo'ya göstericem ben. Nasıl benim ablamın ayarlarıyla oynar !
Tünaydınlar Herkese ,ausencia ablacım sana ayrı bi günaydınlar tünaydınlar diliyorum .. =)
Mesajını almış bulunmaktayım,en kısa zamanda buralara dönmüş bulunacağım , şuan evde değilim bir arkadaşımın pc'sini kullanıyorum yani anlayacağın arkadaşımdayım ..
Ausencia ablacım , mesajında dikkat ve önemli bölümleri not almış bulunuyor,ve türevlerime bu bilgileri aktarıp,işe hemen koyuluyorum ve koyuluyoruz ..
İçin rahat olsun
Ben iyiyim herkesi çok özledim
After befor'a da iki çift lafım var. Bıngıldağını yediğim bifo,o nasıl bir msn adresidir söylemeden edemedim .. Ama döneyim o msn adresinindeki şifreleri çözmezsem bende Marga değilim ulen !
Öpüyorum,biforu öpmüyorum pis kokayirrr...
Sende olsaydın aramızda çekiliş yapacaktık katılırdın.
Senin için güzel ve aşk dolu bir sene olsun 2013....
Bunu söyleyene bak
Allahım afo üşenir şimdi geçmişi okumaz da ; en son dip not düşeyim de okusun
Sende olsaydın aramızda çekiliş yapacaktık katılırdın.
Senin için güzel ve aşk dolu bir sene olsun 2013....
Bunu söyleyene bak
Allahım afo üşenir şimdi geçmişi okumaz da ; en son dip not düşeyim de okusun
Ooo marga hoşgeldin, o önemli notların içinde ben de varım dimi
Yoksam asoyla hesaplaşacağım yoksa
allahım yaaa , asıl sen söyleyene bak.
bana bak
günlük mjslarımıza bakalım da görelım
Ooo marga hoşgeldin, o önemli notların içinde ben de varım dimi
Yoksam asoyla hesaplaşacağım yoksa
Ne fenasın , al cevabınıda sus bari;hıh
Merak ettim baktım canım ; senin 23 benim 22 imiş.
Başbaşa çekiyoruz yani
[/B][/FONT]
Hoşbulduk abla,varsın varsın da az önce bir problemle karşılaştım. Ben en iyi yorum yapan üyeye hangi ara oy kullanmışım yahu ? Ben zaten uzun zamandır girmiyorum.Daha bugun girdim ve iki bölüme oy kullandım. En iyi yorum yapan üyede zaten oyunuzu kullanmışsınız diyor,da ben oyumu kullanmadım ki . Nasıl oldu anlayamadım :44:
Yaaaa ben ne bahtsız bir dbedeviyim ama ya:84::84::84::84:
Ben en iyi yorum yapan üye anketine hangi ara oy kullanmışım yahu hatırlamıyorum bile.. Kesin ausenciaya atmışımdır .. Üzgünüm melodim başka bölümlerde de adın yazıyorda yollayın,ben beste yaparım
Kız en güzel ibadeti yerine getirmeye üşeniyor okusun işi ne . Öyle hazır yorumları okumak olmaz . Sağolasın ablacım sanada iyi seneler şimdiden.. Aşkla sağlıkla sevdiklerinle geçireceğin seneler diliyorum .Kahve falı bakanınız var mı ? Tepemdeki hatun kahva falı diye tutturdu da
Kuzum kullanmışsın işte bana
Biliyordum yorumlarıma hayran olduğunu
Teşekkür ederim tatlım
Biliyorum gönlünden aso ablan geçiyordu, ama böyle oldu işte
Yok kuzum ben o konularda 3 vakte kadarla bir yolun var söylemlerinin dışına çıkamadım henüz.
Ahahahahahah ikinizde birsiniz biriniz lacivert biriniz siyah :26:
İyi pazarlar ...
Biz Surrenderle eşleştik aramızda....Birbirimize yollucaz....
İyi pazarlar ...
Biz Surrenderle eşleştik aramızda....Birbirimize yollucaz....
O ne yahu...Çekiliş yapacağım ; kim kime çıkarsa ...
Böylesi daha heyecanlı ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?