Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Oft de habire gözüme çarpıyor burası
Çorbada benimde tuzum olsun dedim daldım
Selam kızlar

Yahu bir boş bırakmaya gelin emi...
2 saat ders çalışayım dedim ; şimdi sayfaları okuyana kadar bütün çalıştıklarımı unuttum.

Afterım ; ben diyorum sana hep erkek gibi hatunsun diye...Ama bu kadarı da fazla olmuş be kuzum.

Selam; başlığına daldım kusura bakma ortadan bir daha da çıkamadım

Ne demek...Dalınmayacak gibi değilmiş ki

Baktım kazen bir yerlerde yine kazı çalışması yapıyor ne oluyor diye okudum ve konuya dahil oldum olmasam rahatsız olurdum

Hepinize iyi geceler tanıştığıma memnun oldum ara ara gelirim kabul ederseniz sevgiler....

Yettim ripoo
Bikaç zombi patakladım geldim, 20 sayfa yapmışsınız yahu burda yaşlı başlı çocuklu kadınlar var ,yavaş okurlar belkim hiç düşünüyorlarmı beni
Hemen uyarımıda yapayım ''Kalk kız bulaşıkları diz, tembel seni''

Melo o hayaletlerinde kim olduğu belli oldu
Okadar hayranlarki bize printscreen bilem yapıyorlar hatıralık

Son düzenleme:

Her zaman bekleriz.
7/24 nöbetleşe duruyoruz burada.

Vesikalığın bu kadar güzelse, mayolu bir boy fotoğrafını çok merak ettim doğrusu
mayo giymiyom ben donla girerim havuza
iyi geceler gel beklerik
He ya doğurdu kendi zaten şen şakrak insandı bi de üstüne bebek oldu oohhh mis
Sahalara geri dönsün bol bol soru sorcam doğumla ilgili ona
he ya gelsinde bende sorayim normali oldu sezeryanmi acaba o hep sezeryan istiyodu ya:26:
ay sakın gitme bir daha bak çok üzülürüm ayran içip ayrı düşmeyelim bundan sonra

gitmem INSALLAH :) dusmeyiz dusmeyiz

mayo giymiyom ben donla girerim havuza

iyi geceler gel beklerik

he ya gelsinde bende sorayim normali oldu sezeryanmi acaba o hep sezeryan istiyodu ya:26:

gitmem INSALLAH :) dusmeyiz dusmeyiz

En son sordum doğuma girmeden bi hafta önce sezeryan dedi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…