Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

melo bana 26 dediğini de duydun mu
23 len 23 nisanda 24 oluyorum
ya bak valla nedendır bılmem seni büyük sanıyordum
dur şokum gecsin

e pek yas yokmus 1 yastan ne olacak bende haziranda 23 olacam

anacim parami aldiniz sira huyuma suyumami geldi canimida verim isterseniz

ne ögrencisi kiz benim ögrenci cocuklarim var 81liyim

aman ozman sen hep böyle kal bu huyunu daha cok sevdim
81mi yasliymisin sen ya
o bu şu değilde şu lotoda 2 trilyon çıkan adamın kuponunu karısı pantolon cebinden cıkarmadan yıkamış derdi beni gerdi valla o karı benim karım olcadı ki ver yansın ver yansın

ee milli piyango inceleyecekti felan filan vermiolarmi simdi odulu :26:ay bida esimin ceplerini iyi kontrol ediyim neme lazim

81mi yasliymisin sen ya

ee milli piyango inceleyecekti felan filan vermiolarmi simdi odulu :26:ay bida esimin ceplerini iyi kontrol ediyim neme lazim

yok yaa gelişmeleri bilmiyorum ben bugun ogrendim durumu bende ceplerine iyi bakcem ama eşimin cebine hiç dokunmam ben herşeyi kendi boşaltır oyle bir alışkanlğım yok ama alışmak gerek

81mi yasliymisin sen ya

ya aramızdaki yaş sorun degıl
de ben yaşına şok olmuştum neyse
demek ki ben de öyle izlenim bırakmıssın

yardma giden hamile doktoru dövmüşler ben bu vandal insanlardan bıktım çok saygısız bir topluma sahibiz

Ya kızlar bu pc beni delirtti, 1 sayfayı açana kadar develere hendek atlatıyorum

Çıkayım bari ben
Fazla konuşmayın ben çıkınca

Rabia, sonra görüşelim senle, börekleri nasıl vermediğini konuşalım mesela

Tivi; 81'liye yaşlı mı dedin sen, ben mi yanlış okudum? Senle de sonra görüşelim bu mevzuyu..Dua edin siz bu pcye bir şeyler oldu

Yarın geldiğimde bu topik 10 sayfadan fazla ilerlememiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…