Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

çok kötü bir gün geçirdim, her şey öyle berbattı ki hatırlamak dahi istemiyorum : (

Valla ben uykusuzum bugün ilk kez.
Sanki bu gece erkenden sızacağım

kızlar bugün her işim ters gitti,evden bir çıktım başıma gelmedik kalmadı : ( bu da yetmiyormuş gibi bencil egoist ve her şeyin kendi istediğim gibi olması gerektiğinde ısrar eden biri olduğumu söyledi çok değer verdiğim kişi, üzüldüm açıkçası. başkası dese eeee derim ama o deyince koydu açıkçası. ya ben çok mu bencilim hakikaten soruyorum kendime demek ki öyleyim hep söylüyor bunu.

Hiç alakan yok bencillikle halt etmiş o
Ne olduda dediki sana onu?

Hiç alakan yok bencillikle halt etmiş o
Ne olduda dediki sana onu?

herhalde bugünlerde sözlerim ve tavırlarımla onu bu fikre ittim sanırım. ben kendimi biliyorum ve artık kimseyle uğraşmak istemiyorum. mal bu kardeşim beğenen alır beğenmeyen sağdan gitsin cüzdan bulur. bıktım herkesin yorulduğu yere han yaptırmaktan, kimseyi taşıyamam bu saatten sonra öffff

neyse : )) ben kafa ilacımı almış mıydım bugün bakim????
lannnn galiba almadım ehehehehhehehhe az sonra bağlarım mazhar osman'a ehehehheh : ))

karyam kuzum benim
hiçbir şey seni üzecek kadar değerli olmamalı

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu gün bende öyleyim ya
Aslında herzamankinden erken bile yattım ama saat 6 dan beridir gözlerim kapanıp duruyor

Her gün her gün 3 saat uyku beni yordu bugün ilk kez

Bugün afo'nun mekana takılmadan kaçacağım.

Karyacım hiçte öyle bencil bir insan izlemi oluşturmadın bende , boşver gitsin cüzdan bulsun o kişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…