sevmemya baklava tulumba yada sekerpare istiyorum
oooowww şekerpare süper yaparım
oooowww şekerpare süper yaparım
ben simdi yapardimdaa margarin yok
Bir şekerpare olsada yesek valla canım çekti
Ya yürü git yeme beni gece gündüz yiyorsun napıyorsun sorusunu sormaktan çekiniyorum sana... Hep ayn cevabı almaktan korkuyorum ''yemek yicem canım şunu çekti bunu çekti '' diyeceğini bildiğimden artık napıyorsn bile demiyorum diyemiyorum şişko :26:
Ben varım bende margarin sayılırım bak nickime nikotinli margarinnnnnnnnnnnn
Ben varım bende margarin sayılırım bak nickime nikotinli margarinnnnnnnnnnnn
Hakikaten haaa evde tatlı olmasa şu an üşenmeden yapardım
ciddimisin :26::26:ben gec uyandigim icin kahvaltiyida gec yapmis oluyorum simdi yiyecegim sey benim aksam yemegim oluyorsurekli acikiyorum zaten yiyiorum 15 20 dk sonra yine acim sekermi var acaba bende ya :44:
evde nikotin yeterince mevcut bana sadece margarin lazim
Nikotinli margarin
Ben seni 349 ların topicte mi gördüm bi yerden hatırlıyorum sanki :44:
o kadar yedimde su gunlerde 2 kilo almisim cok mutluyum yemeye devam ediyorumBende yiyorum ama çok karışık yediğimde midem felaket oluyorum ve tivim,bak sen şanslısın. Duba yolunca ilerlerken , aşırı yemen için bir engelle karşı karşıya kalmıyorsun
Bizim evdede nikotin az
o kadar yedimde su gunlerde 2 kilo almisim cok mutluyum yemeye devam ediyorum
Bugun oralarda dolaştım melezin konusuna yorumda bulunmuştum belki oradan hatırlıyor olabilirsinnnnn Yeah Yeahhhhhh nikotinli margarin !boru değil bu margarin !
Senin sindirim sistemin,diğer sistemlerinden daha hızlı çalışıyor olmalı .. Hey maşallah o kadar yiyorsun ama ala ala 2 kilo alıyorsun maşallah
Evet şimdi baktım da gördüm ordan hatırlıyorum
ben kilo almak istiyorummmmmmmmmmmmm
Yakında bende o konunun vazgeçilmezi olurum . Ama yok ya olmayayım. Ben orayı okuyunca kötü oluyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?