Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Sero düzgün görünüyor ama az daha ince çekmeye çalış...
Kuyruksuz seviyorsan boyu gayet güzel..

Kıııııı ince değil mi ki buuu ??? Ben de ince çektim diye seviniyodum...Gözlerim yapı olarak çekik,küçük ve derinde....

Kirpiklerime sağlık....

Olmuş canım da o iki resim farklı göz ise ikisi birbirinden farklı duruyor ; çekiş uzunluğu olarak.
Yok değilse güzel olmuş

İkisi de aynı göz canım..Göz şeklimden kaynaklanan bir durum sanırsam o...Lens topiğine eklediğim bir foto koyayım...Ona göre fikir verebilirseniz sevinirim...

Burada far,kalem ve belli belirsiz rimel var....Rimelim kalmamıştı da...Valla cimriliğimden değil... eyeliner yok tabi.....

Silinmiyor gene.........................

Eklentiler

• $lens1.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleyen: Moderatör:
hahaha evet olabılır :86:

21 aralık dönüm noktası olacak dıyorlardı

daha güzel bı hayat bızı beklıyormuş, demek kı hatunların keyfı yerınde, kımse uğramıyor sıteye

21 aralıktan sonra kısmetim acıldı nisan tarihim o gunde netlesti ertesi gun baska bir gorucu gelmek istedi bana yaradı cok 21 aralık

21 aralıktan sonra kısmetim acıldı nisan tarihim o gunde netlesti ertesi gun baska bir gorucu gelmek istedi bana yaradı cok 21 aralık

cıdden sana yaramış

hayırlı uğurlu olsun şımdıden, ınşallah bızımde kısmetımız açılır yolumuza devam ederız

şansından bırazda bana bulaştırsana :111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…