Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

kuzum evet degıstırdım
rahatlattıysa cok sevındım tatlım

gir oku o zaman arasıra rahatlatsın iyice cok sevinirim

kuzum evet degıstırdım
rahatlattıysa cok sevındım tatlım

gir oku o zaman arasıra rahatlatsın iyice cok sevinirim

okurum tabi,
bugün sirkeci'de gezerken yardıra yardıra çeyiz alışverişi yapan tipler gördüm...
tamam eminim ki bu çok tatlı bir telaştır ancak dramaya çevirmenin ne anlamı var??
genellemek istemiyorum belki hatalıyım ancak bizim hatunlar şaşayı ve süsü gösterişi çok seviyor, oda takımı için tartışan anne-kız gördüm, herkesin kesesi var, hayır oda takımın sırma olsa ne olur?? oradan alışveriş yaptığına göre sosyo-ekonomik yapın belli, neden zorluk çıkartıyorsun??
ben mi çok takığım bu anlayışsızlara yoksa yaşlanıyor muyum anlamadım gitti...

boyumu aşmaya çalışırken boğulmak istemiyorum
o yüzden asgari müşterekte buluşmak istiyorum bir eşim olursa
belki hatalıyım bilemiyorum ama hoşgörü her düğümü çözüyor
polyanna da olabilirim, kızmayın belki de kazın ayağı hiç öyle değil...
yaşayıp göreceğim...

Ama bende senin çeyizindeki kavanozlara bayıldım

Kazın ayağı öyle mi değil mi o karşındaki kişiye göre değişiyor canım ama umarım aynı hoşgörüde birine denke gelirsen tadından yenmez

karyacım aynı fikirdeyiz.
durumun ne ise onu almak gerek.
ben aynı eşyaya bır yerde 1tl dıgerınde 5tl ise 1tlye alırım ama çoğusu illa 5i alıyor.
gösteriş mi desem başa bir şey mi bilemedim

karyacım aynı fikirdeyiz.
durumun ne ise onu almak gerek.
ben aynı eşyaya bır yerde 1tl dıgerınde 5tl ise 1tlye alırım ama çoğusu illa 5i alıyor.
gösteriş mi desem başa bir şey mi bilemedim

hayatım, ben de çeyiz hazırladım, çok sevdiklerim oldu hiç düşünmedim aldım ama genelde hep indirimi takip ettim tek tek topladım.
bir arkadaşım 10 mu 12 miydi bak unuttum programlı bulaşık makinesi almıyorlar diye kavga çıkardı alışverişte
hasta mısın?? senin 12 programlık takımın mı var? tabiki hepimiz en iyisini istiyoruz özeniyoruz ama makul olmak gerek bu olgunluğu yakalamak gerek...
bilmiyorum kafam karıştı benim, çoğu yerde hanımlar yazıyor işte aldırın yapın edin alıştırmayın diye
nedir doğru makul olmak mı, dikte edip üstünlik sağlamak mı yeminle kafam fena karıştı...

aus'um ağzından Allah'a direkt inşallah : )
kavanozlar tantitoniden alınma bormioli rocco indirime girer hep yedek kapaklı olandan al almayı düşünürsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…