Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Bence çok gereksiz olur bizden olsa olsa kurban üye olur

yok efem bugün hiçç bir şey almadım çünkü annem alışveriş yapmamam için muska yaptırdı : ))
gülmeyiniz hakikattir : )

Muska yaptırdı derken hani şu muska şeklinde olan yaprak sarmalarından mı yaptırdı ooooooo şimdiden ellerine sağlık annenizin

allah allah : ))
yahu başka yerde millet tahta geçiyor edebiyle varisi için feragat ediyor niye bu başlıkta hemen darağacı kuruluyor anlamadım gitti : ))

Bak daha bu topicte böyle birşeye izin vermediler ama şimdiden taht kavgaları çıktı .. Sonumuz yakın mesafe ..

Bak daha bu topicte böyle birşeye izin vermediler ama şimdiden taht kavgaları çıktı .. Sonumuz yakın mesafe ..

hımmm : ))
valla kafamı kuma da gömmedim ama bir şeyler oluyor da ben mi kaçırıyorum ?? : ))
yoksa şahsım pek mi iyimser??
noluyo lannn??

Allaaaaaahhhh senin o ağzından damlayan balı yirim yirim

Çok iyimsersin =) yeliz'den yalan parçası benden herkese gitsin ...

margaaa margaaa bak elimi belime koydum kavga durumuna geçtim : )))
sen şimdi bana yalancı mı diyorsun bakimm : ))
yahu işin şakası bir yana da hakikaten her şey yolunda mı bu başlıkta
iyimserlik konusuna gelince : )) sen benim daha ne psiko olduğuma rastlamadın deee miii :))

Benim keyfim yerinde , bu başlık altında olanlarında keyifleri gayet iyi (genel anlamda) dışarıda kalanlar,düşünsün herşeyin yolunda olup olmadığını .. =)

Yalancılıkda güzel sıfattır pinokyo kötü birimiydi .. =)

Sana yalancısın demiyorum ,rast geldim geçende radyo dinlerken , o anda da onu dinliyordum bizim hatunlarda dinlesin düşüncesiyle yolladım iyimser Abla .. =)

Ben senin psiko hallerini görmeyeyim , sende benim psiko hallerimi görme .. =) Valla yoksa bende elimi belime koyar kavga moduna geçerim hııığğğğğ

Son düzenleyen: Moderatör:
adam beni o kadar bunalttı ki al dedim senin olsun film, ben hayatımda bu kadar takık bir tip görmedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…