- 27 Aralık 2011
- 63.356
- 61.087
- 898
Kazen açıyordu galiba:44:ya çok hatırlamıyorum ama duyarsınız elbetanket değil özelden yollanıyordu..sonra en çok oy alanlardan açık oylama yapılıyor
yazılıyordu canım
![]()
eee, sonra enlere ne veriyorlardı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kazen açıyordu galiba:44:ya çok hatırlamıyorum ama duyarsınız elbetanket değil özelden yollanıyordu..sonra en çok oy alanlardan açık oylama yapılıyor
yazılıyordu canım
![]()
Yok canım yani rasgele bir editöre değilde xxxxx editöre veyahut editörlere yollayın diye![]()
eee, sonra enlere ne veriyorlardı![]()
Hayırlısı bakalımDur daha değil canım.
Baksana çok kapsamlı bir sistem.Önce aday adayı olacaksın , sonra aday ...Oooooooooooo
Hmmm , neyse açılsın hele bakarız bakalım.
Sizin içinde kısmet bu seneyeymiş diyeyim![]()
eee, sonra enlere ne veriyorlardı![]()
zaten beni editör meditör yapmazlar.
ümitte etmedim hic![]()
Hiç bir şey vaad etmiyorlar benim bildiğim :)
yok ilber ortaylı degıl benım hocam alay ederdi
evet fesat degildi de biraz patavatsızlık belki.
neden o aklıma geliyor dersen surekli i.ortaylıdan örnekler verirdi de ondan![]()
Geçtiğimiz yıllarda en olmazsa olmaz,en paylaşımcı,en muhalefet kategorilerinde aday gösterilmişim bir kaç üye tarafından...Ama kazanamadım....![]()
Hayırlısı bakalım
1Araba ,1 dairedeğiil tabi ki
Hiçbirşey sadece en oluyorsun
Önemli birşey ama
![]()
Dur daha değil canım.
Baksana çok kapsamlı bir sistem.Önce aday adayı olacaksın , sonra aday ...Oooooooooooo
:[/B][/FONT]
Yok canım editör olmak yok..sadece en oluyorsun
Hem sen bizi bırakıp gidiyorsun![]()
Anlamıştım zaten ilk söylediğinde de yaa.....İlber Ortaylı dan bahsetmedin..Hocana benzettiğini söyledin tavır olarak....
Ben de o hocan için fesat değilmiş dedim...Alaycı insanlar itici oluyor ya genelde...Ama İlber Ortaylı bana çok tatlı geliyor
![]()
anladım kuzum ya editörleri büyük baskan secer sanırım
yok bırakıp gitmiyorum perde arkasına geciyorum diyelim![]()
olmaz.
bu heyecanın bir karşılığı olmalı![]()
anladım kuzum ya editörleri büyük baskan secer sanırım
yok bırakıp gitmiyorum perde arkasına geciyorum diyelim![]()
sen varya sen az değilsin sen.
sana editörlük teklif etseler
anında kabul edersın.![]()
Geçtiğimiz yıllarda en olmazsa olmaz,en paylaşımcı,en muhalefet kategorilerinde aday gösterilmişim bir kaç üye tarafından...Ama kazanamadım....![]()