Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoca birgün komşusundan kazan istemiş. Komşusu kazanı vermiş aradan zaman geçmiş................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Hoca da demişki doğurduğuna inanıyorsunda öldüğüne neden inanmıyorsun.
ben daha ne hatalar bulurum da bakma ses etmiyorum
bir kere edeyim dedim taşa tuttular sağolsunlar![]()
Pargalı gelmişşşşş :123:
Valalha sneın kadar kıskancc frsat bir insan görmedim ne dersen de evet dayım Konak ilçe emniyet müdür.Direk bu yorumu gördüm imkan olsa popomla gülücem :)
Yahu sen şimdi 18 yaşında değilmisin 5-6 sene öncesi nasıl gidiyordun barlara:)
Yahu bırak git hayal aleminde mi yaşıyorsun 12 - 13 yaşındaki çocuk bara girecek ha uff :)
Ergene bak aileden torpillsin herhalde sen hani bilmem neyin izmirde neydi :)
Karakolda müdürmüydü neydi yahu bak unuttum şimdi :)
Valla ha hayal gücün çoook geniş :)
Hadi senin yatak saatin geldide geçiyor uyumazsan büyüyemezsin ve kafanın içinde taşıdığın şu akıl olan torba büyümez gelişmez sonra hoş bu saatten sonra nasıl gelişicekse:)
[video=youtube;u_FwV2Oc3Bc]http://www.youtube.com/watch?v=u_FwV2Oc3Bc[/video]
haklısın.......
Valalha sneın kadar kıskancc frsat bir insan görmedim ne dersen de evet dayım Konak ilçe emniyet müdür.
13 yaşındada barlara giriyordum. Sen o beyınsız aklına biraz soğuk su dokte yanmasın kaldırmaz o kafa bunları ee içi boş ondan
Hadi canım hadiiii
Bu videoyu izleyip girdiğim KPSS de 80 puanda kaldım, atamalarım hayal oldu. Beyin bedava çünkü![]()
Valalha sneın kadar kıskancc frsat bir insan görmedim ne dersen de evet dayım Konak ilçe emniyet müdür.
13 yaşındada barlara giriyordum. Sen o beyınsız aklına biraz soğuk su dokte yanmasın kaldırmaz o kafa bunları ee içi boş ondan
Hadi canım hadiiii
mune dediklerim çıkıyor ne diyorsun benden editör olur mu![]()
Hadi canım hadiiii