- 27 Aralık 2011
- 63.356
- 61.087
- 898
Yarıldımmmmmm.Koptummmmmmmmm.
O neydi ya ?
Ben kızın salak salak şarkı söylemesine gülerken anne bitirdi işi![]()
en güzel yeri orası
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarıldımmmmmm.Koptummmmmmmmm.
O neydi ya ?
Ben kızın salak salak şarkı söylemesine gülerken anne bitirdi işi![]()
hala inanmıyorsan eğer; söz verıyoruz
yorumları buraya yapıcaz![]()
aynen
gece girdiğimde ben de koyacagım söz ya![]()
kız repo,,, ausencia tutturdu msn de gösterırım dıye
erkek olmasın bu![]()
vayyy hiç düşünmemştim kesin erkek
muneye söyleyim de hesabı kessin![]()
kız repo,,, ausencia tutturdu msn de gösterırım dıye
erkek olmasın bu![]()
vayyy hiç düşünmemştim kesin erkek
muneye söyleyim de hesabı kessin![]()
Tüh 2.5 ay iyi idare etmiştim , nasılda yakalandım.
Gelin kızlar yahu cam 'da açarım![]()
İsteriz İsteriz Aus'un resmini İsteriz![]()
İsteriz İsteriz Aus'un resmini İsteriz![]()
ebushh sen de kacamazsın![]()
öyle göstermeden, görmek istenılır mı
senide görcez![]()
Anam yakalandık.
Arada kaynarım dediydim ama olmadı![]()
kaynayamazsın![]()
: )) ya hatun kişiler, güzel yorumlarınız vallaha şuramı (yanlış anlaşılmasın kalbimi işaret ediyorum : )) fethetti.
reklamın hakikaten iyisi kötüsü olmaz da hd görüntü bende pek bi kötü : ))
o başlığı hatırladım :)) kız kocası değil de erkek arkadaşından şikayet ediyordu şöyle bi duruma baktım, ergen sıkıntıları, köpek eğitim kitabı al dedim ciddi ciddi hay demez olayım : )) orada sağolsun cudana beni bilgisizlikle direkt itham etmişti : )) hatta alanen "ya bırak bilmeden konuşuyor işte" diyerek beni insanoğullarını aşağladığım sonucuna vardığını belirtmişti : ))
aha dedim ben ne büyük bir kaosa sebep oldum, bi de yaş olmuş 33 bu saatten sonra neyin peşinde koşabilirim ki bilmediğim bir konuyu biliyormuş gibi davranmam gereksin?
:))
her neyse :)
bu arada donkişot da kim oluyor kardeşim, veriyorum coşkuyu kendime veriyorum, yürü be karyatid seni kim tutar diyorum bi de diet kola patlatıyorum : )) oluyor sana kafa (tabi işin içinde yasal kimyasal da var, ilaç gibi : ))
ehehhehehehe
BİTTİ : )
: )) ya hatun kişiler, güzel yorumlarınız vallaha şuramı (yanlış anlaşılmasın kalbimi işaret ediyorum : )) fethetti.
reklamın hakikaten iyisi kötüsü olmaz da hd görüntü bende pek bi kötü : ))
o başlığı hatırladım :)) kız kocası değil de erkek arkadaşından şikayet ediyordu şöyle bi duruma baktım, ergen sıkıntıları, köpek eğitim kitabı al dedim ciddi ciddi hay demez olayım : )) orada sağolsun cudana beni bilgisizlikle direkt itham etmişti : )) hatta alanen "ya bırak bilmeden konuşuyor işte" diyerek beni insanoğullarını aşağladığım sonucuna vardığını belirtmişti : ))
aha dedim ben ne büyük bir kaosa sebep oldum, bi de yaş olmuş 33 bu saatten sonra neyin peşinde koşabilirim ki bilmediğim bir konuyu biliyormuş gibi davranmam gereksin?
:))
her neyse :)
bu arada donkişot da kim oluyor kardeşim, veriyorum coşkuyu kendime veriyorum, yürü be karyatid seni kim tutar diyorum bi de diet kola patlatıyorum : )) oluyor sana kafa (tabi işin içinde yasal kimyasal da var, ilaç gibi : ))
ehehhehehehe
BİTTİ : )
Tamam koyarım şimdi
Ama kabusunuz olurum sonra demedi demeyin![]()