• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Aus barıştımı şekerim bizim cadılar. Bu analığı en yaşlımız olarak sen yapmalısın :42:

İyi bişey mi diyorsun kötü bişey mi ; şöyle laf sokmasız iyi bir laf çıksın be ağzından bana:52:

Valla eşim geldi demin ''laaan kimle konuşuyorsun sen gecenin bir yarısı balkona çıkmış '' dedi.

Bende dedim '' kocacım kocacım bildiğin gibi değil , repto ile melo kavga etti '' melo ile konuşuyoruz dedim.

O da bana '' Ha s.... lan '' demedi tabii ama gözlerinden okudum ben.Kırk yıllık ciddi kadın imajım yerle bir oldu adamın gözünde:51:

İyi bişey mi diyorsun kötü bişey mi ; şöyle laf sokmasız iyi bir laf çıksın be ağzından bana:52:

Valla eşim geldi demin ''laaan kimle konuşuyorsun sen gecenin bir yarısı balkona çıkmış '' dedi.

Bende dedim '' kocacım kocacım bildiğin gibi değil , repto ile melo kavga etti '' melo ile konuşuyoruz dedim.

O da bana '' Ha s.... lan '' demedi tabii ama gözlerinden okudum ben.Kırk yıllık ciddi kadın imajım yerle bir oldu adamın gözünde:51:

:52::52::52::52:

Ciddi misin?:53:

Valla onu gece gece keyif yapıp, bize 'para' ile havanı basarken düşünecektim canım.:52:
Ha bir de banyo seni çağırdı da girdin gibi mevzu vardı, o neydi Surrender???

Tlfk kendi yaptığın boku sıçratma len bana. :63:

Konuyu değiştiriyor benim masumiyetim üzerinden:19:

sen hemen nıye araya sokuyorsun kendını
biz dün 3 kişiydik; nazlıcan , bedirhan ve ben:27:

kısacası; 2 kişinin yok olması lazım 1 kişinin haraca bağlanması için:52::52:

nayırrrrrrr hem bana hava attı dedim jakuzi alamadınmı diye o da dedi vintage diye bişi var canm dedi beni eziklemeye çalıştı gururum incindi telafi etmeli :51:

Valla onu gece gece keyif yapıp, bize 'para' ile havanı basarken düşünecektim canım.:52:
Ha bir de banyo seni çağırdı da girdin gibi mevzu vardı, o neydi Surrender???

ateş after'ı çağırmış
o da gitmiş:27:

küvetin içi ağzına kadar dolu su, kucakla laptop ve laptop koruyucusu
elınde bir kadeh yıllara meydan okumuş şarap:27:
gerisini after getırsın:52:

Tlfk kendi yaptığın boku sıçratma len bana. :63:

Konuyu değiştiriyor benim masumiyetim üzerinden:19:

Masumiyet derken?
Şarap, vintage bir küvet, çağırdığı iddia edilen bir banyo....

Ben bundan bilimkurgu+dram+korku+psikolojik+? film çıkarır, başrolü de hakkını vermek adına sana veririm after.:52:

Back
X