• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Yahu seçim var tamam da K.K ' spkağa çıkma yasağı gibi , topiğe girme yasağı da mı var?

Nerdesiniz????

Tek tek profillerinize baktım ama, şu anda ne yapıyor bölümüne ulaşılmıyor.
:19::19:
Biliyorum buralardasınız, bulacağım hepinizi.:29:

Evet işte bu , bu avatarı görünce reptomim tamamdır diyorum.
Hoşgeldin.

Anketlere baktım ama hemen oy kullanmadım.Sadece 2 kategoriye oy verdim şimdilik ; biri LadyEvil en çalışan kk üyesi , diğeri tlfk Türkçe'yi en iyi kullanan kategorisi(her ne kadar o kategoride rakip olsakta kendisi ile:52:)

Yavaş yavaş oylama yapayım diyorum , ısınamadığınız kategorisine vermedim daha o sebeble göremiyorum sonuçları kim önde?:6:

hosbuldum kuzu:29:
ya oyları beraberce versekte güme gitmese dıyoruz ama

dogru mu dıyoruz? ben en ısınamadıgınızı kullanndım onu yapmasam catlardım:27::27:
bir de en paylasımcıyı:23:

Ara sıra gidip oy kullanıyorum şuan itibarıyla 4. oyumu kullandım.

Dekarasyon kategorisine , masmavi eve.

Yahu , en iyi çıkışta hala isim mi düşünüyorsunuz siz:37:

Bende yavaş yavaş gidiyorum , sonuçta iki iddialı isim arasında oyum kıymetli olabilir.

Ama bazı kategotrilere tek oy benden de olsa yazıyorum , yazmasam olmazlar var:34:

Ben mozaik yapıyorum ,çocuklarımı yatırdım ve öyle bir geçer zamanı izliyorum...:26:

Narmik canım , benimle tanışmak istiyormuşsun ; derhal tanışalım canım.

En iddialı olduğun kategoriyi gördüm bu arada , sana bende orada oy vereyim de arayı aç bari:34:

Şair Narmik:24:

Ben yine bir şey merak ediyorum, acaba kaç kişi oy kullanacak?
Gördüğüm kadarıyla(kendim de dahilim), arkadaşını gören eli ona gidiyor.
Kimlikten çok, grupların mı savaşacak olacak diye düşünmeden edemiyorum...

muhabbetiniz bol olsun hanımlar..:34:
topik topik dolaşıyodumbide sizlere selam verim dedim:34:

ho ho ho ho... ben geldim, kim tıkadı bu topiğin bacasını yoksa ben mi kilo aldım zaten standartdışıyım : )))

beni yeni olna en hamarat ksmına aday göstermemişler üüüühüüüh vallaha çok bozuldum

Oylama tam tahmin ettiğim gibi ; kemikleşmiş gruplarla kurtlarla dans:ssz:

Ama 3 aylık üyeliğim ve şu meşhur topiğimle en iyi çıkışı almazsam:52::52::52:

Back
X