• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Yok canım özele gerek yok.

yusufun_annesi idi.

O zaman sadece ekim anneleri topiğine ve bdv'ye giriyordum.

Sonra 2 yıl girmedim siteye , yönetimin haberi var ; saklayacak bir 2. üyelik durumum yok yani:34:

Bu arada ne zamandan beri diyeceğim diyemedim, bu nicinde güzel ama
ilk nicin çok sıcak geliyordu bana, o yok olduğun 2 sene de çok aradım valla seni,
üstüne oğlumun ismini de yusuf koydum düşün yani :)
Yerim ben yusufu da annesini de :)
iyi geceler canım.

ben yapmadım, ünide psikoloji okuyan arkadaşımın bitirme teziydi , o bir nevi röportaj ve anket yapıyor ben de ona yardım olarak yanında bilg.yazıyor, röportajı çözüyordum. çok travesti ve transeksüel ile konuştuk. Yalnız şunu söyleyim dehşet bakımlılar.

Eee... işleri bu :)
Ben de psikoloji okumayı istedim, ben sözeli seçtiğim sene , psikolojiyi sözelden kaldırdılar !
Sanırım psikoloji okusaydım, benim de tezim bu olabilirdi :)

Bu arada ne zamandan beri diyeceğim diyemedim, bu nicinde güzel ama
ilk nicin çok sıcak geliyordu bana, o yok olduğun 2 sene de çok aradım valla seni,
üstüne oğlumun ismini de yusuf koydum düşün yani :)
Yerim ben yusufu da annesini de :)
iyi geceler canım.

Evet canım o adımla çok deşifreydim ama zaten çenem durmuyor herşeyimi yazıyorum bir de kimin annesi olduğum çıkmasın meydana demiştim ama yine yazıyorum işte

Karya'dan kafa ilacı aldım ondandır:60:

Çok alma ; yan etkisi sende karya'daki gibi hoş olmayabilir

Hele sen hiç alma:37:

Ben bu gün geç yatmayayım...İyi geceler,keyifli sohbet için herkese teşekkürler....:16:

İyi geceler canım;
Bende yeri gelmişken yazayım ,hala sana narmik diyesim var:34:

Evet canım o adımla çok deşifreydim ama zaten çenem durmuyor herşeyimi yazıyorum bir de kimin annesi olduğum çıkmasın meydana demiştim ama yine yazıyorum işte

Çok alma ; yan etkisi sende karya'daki gibi hoş olmayabilir

Hele sen hiç alma:37:

İyi geceler canım;
Bende yeri gelmişken yazayım ,hala sana narmik diyesim var:34:

niye ki, n'olur sonra bana:27::9::9::9:

Back
X