Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

kıslar benımde normalde yarın test gunumdu ben bıraz erken davrandım sadece 1 kere yapıldı test yarında yapılıcak ıhsallah degerım katlanmıstır

inşallah nazcım değerlerin yükselmiştir.bu arada arkadaşlar benim transferim de yarın yapılacak 3 emriyo transfer edilecek.yalnız telefonda sormayı unuttum bugün aradıklarında.transfere girmeden önce aç karnına mı olmak gerekiyor.çok zor mu transfer aşaması.

inşallah nazcım değerlerin yükselmiştir.bu arada arkadaşlar benim transferim de yarın yapılacak 3 emriyo transfer edilecek.yalnız telefonda sormayı unuttum bugün aradıklarında.transfere girmeden önce aç karnına mı olmak gerekiyor.çok zor mu transfer aşaması.

Hayır..transferi tok karnina yapman gerekiyor..ve hiç zorluğu yok..sadece su içiyosun ve tuvalete sıkısman gerekiyo bu nedenle zorluk yaşıyosun yoksa ağrı sızı hiiççç yokk

valla yarım saatimi aldı ama 15 dakikası doktoru beklemekle geçti toparlanma falan..yani işlem 10-15 dak. sürdü sürmedi iştee

saol canımmm ıhsallahh
sadece sıkısık olman lazım canım çok sıkışş daha ıyı goruyorlar cunku ozaman

arkadaşlar hepinize merhba. hamile arkadaşlar hepinizi yürekten kutlarım allah tamamına erdirsin inşallah. kaç gündür forumu okuyorum ama çok şiddetli ağrılarım olduğu için sizin de moralinizi bozmamak adına birşey yazmadım.benim tahlil günüm de 11 ağustos SABRİYACIM. BENİ DE YAZABİLİRSİN.transferim almanda oldu. 3. tüp denemem.
kaç gündür ağlamaktan gözlerim şişti. test falan yapmadım ama çok sancım oldu. bugün de belim bayağı ağrıyor.Allahım hepimizi sabredenlerden eylesin inşallah. Sabırla dua edelim vakit saat gelince herşey olur.
Hepinizi öpüyorum.
tabiki canim allah yolunuzu acik etsinnnn ins busefer olur canimm ve olacakkkk allahin izniyleee:nazar::nazar:

arkadaşlar bugün 8. günüm akşam üzeri tuvalete girdiğimde peçeteye hafif rengli bişeyler geldi..
sonraki iki kez daha aynı şey oldu..
bir de çamaşırımda küçücük bir damla kahverengi leke gördüm..
daha önce düşük yaşadığım için ağla ağla şiştim walla..
testte yapmadığım için daha çok korktum tabii..
Allah'ım yüzümüzü-yüzümü güldürsün inşallah..:Saruboceq:
dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlar..

canım ıhsallah kotu bırsey degıldır kırmızı degılse sakın korkma yerlesme kanaması olabılır
doktoruna mutlaka soyle belkı bı ıgne bırsey verır
dualarımdasın canım

arkadaşlar bugün 8. günüm akşam üzeri tuvalete girdiğimde peçeteye hafif rengli bişeyler geldi..
sonraki iki kez daha aynı şey oldu..
bir de çamaşırımda küçücük bir damla kahverengi leke gördüm..
daha önce düşük yaşadığım için ağla ağla şiştim walla..
testte yapmadığım için daha çok korktum tabii..
Allah'ım yüzümüzü-yüzümü güldürsün inşallah..:Saruboceq:
dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlar..

ARKADASim kaninyogu olmadigi ve kirmizi olmadigi taktirde korkma ama dr heber ver oda sana belki igne ve ya hap verecektir

NAZ, SARIMELEK, SABRıYA hepinize teşekkür ederim yanımda olduğunuz için..
daha önce düşük yaşadığım için her şeyde 2 kat daha hashasım işte :a015:
Rabbim ne yazdıysa onu görüceğiz ama gel de yüreğine anlat..
yaşla süzülüyor hemen yanaktan..
Allah'ım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın benimde inşallah..
hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize..:Saruboceq:

NAZ, SARIMELEK, SABRİYA hepinize teşekkür ederim yanımda olduğunuz için..
daha önce düşük yaşadığım için her şeyde 2 kat daha hashasım işte :a015:
Rabbim ne yazdıysa onu görüceğiz ama gel de yüreğine anlat..
yaşla süzülüyor hemen yanaktan..
Allah'ım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın benimde inşallah..
hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize..:Saruboceq:

amin canimmm allahim kimsenin ellerini bos cevirmesin

Back
X