Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

geçen salı transferim olmuşdu 7.günüm erken ama ne bileyim yaptırdım gitti işte şimdi bu 1 saat geçmez artıkkkkk[/QUOTE]

canım benim inşallah güzel sonuç alırsın..
sen hesaplamayı nasıl yaptın? transfer gününü saymıyorsun diye biliyorum..
yani senin bugün 6. günün gibi geliyor bana..

salı günü oldu bizim hastanedeki kadın doğum uzmanı değer düşük olur ama sonucu pozitif alırsın dedi.yaaa kızlar kanıma girdi hastanede çalışınca duramıyosun bütün hastane benden heyecanlı.düşük çıkarsada üzülmem kızlar beklerim.

lansor17
şimdi tatil zamanı

Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Hemşire
Yaşadığınız Yer: Diğer Giriş tarihi: Jan 2009
Ruh Halim:

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

canım benimde 5. günde 1.40 küsurdu 12.günde 355 seninde böyle yükselecek inşallahhhh.

inşallah arkadaşlar ama doğrusu umudumu yitirdim nası toparlanırım bilmem anladımki sonuç negatif olursa büyük bi yıkım oluyor.allah herkesin yardımcısı olsun dua etmekden başka bi çare yok..sağolun hepinizde. pzt kadar hiçbirşey düşünmeden bekliyip değerimin yükselmesi için yüce rabbime yalvarıcağım....

Mucizemin ilk müjdesini almış bulunmaktayım arkadaşlar. Bugünkü kan değerim (10.gün) 71 Umarım 3 gün sonra yaptıracağım testte de yüzüm güler. Onca koşturmaya rağmen benimki tuttuysa allahın izniyle hepinizinki tutar. Herkese bol şans diliyorum.

Mucizemin ilk müjdesini almış bulunmaktayım arkadaşlar. Bugünkü kan değerim (10.gün) 71 Umarım 3 gün sonra yaptıracağım testte de yüzüm güler. Onca koşturmaya rağmen benimki tuttuysa allahın izniyle hepinizinki tutar. Herkese bol şans diliyorum.

gözün aydın darısı başımıza.....kaydirigubbakcemile5

salı günü oldu bizim hastanedeki kadın doğum uzmanı değer düşük olur ama sonucu pozitif alırsın dedi.yaaa kızlar kanıma girdi hastanede çalışınca duramıyosun bütün hastane benden heyecanlı.düşük çıkarsada üzülmem kızlar beklerim.

canim sonuc neolursa olsun uzulme cunkuerken yaptirdin herkeze benimki gibi erkenden gozukmez ona gorebenim 1 ci denemede tutmadi 2 cide tuttu oyle hersey kolay degil

evet arkadaslar bugun yumurtalarım toplandı 11 tane bakalım kacı dollencek hayırlısı sımdı merkezden haber beklıyom hayırlısı olsun

Back
X