• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

merhaba arkadaslar
bende agustosu heyecanla umıtle ınancla bekleyenlerdenim
bugun tedavimizn 4. gunu ıgnelerımı yapıyorum
Rabbım bu yolllarda yormasın bızlerı hayırlı evlatlar nasıp etsın

merhaba arkadaslar
bende agustosu heyecanla umıtle ınancla bekleyenlerdenim
bugun tedavimizn 4. gunu ıgnelerımı yapıyorum
Rabbım bu yolllarda yormasın bızlerı hayırlı evlatlar nasıp etsın

canim isn bu heycan baska birsey yaaaa birseyi cok isteyipte olmayinca heycan katlaniyor aminn canim

iyi geceler kızlaaaaaar
bu akşam yine dr daydım
yumoşlarım güzel güzel büyüyolar
büyük ihtimal çarşamba-cuma arası toplancak yumoşlar
ankara yolları gözüküyo yine bize
çarşamba toplanırsa
cumarteside transferim olur
veeeee tahminim 5-6 ağustos gibide test günüm oluyooooooo
herkese iyi ve mutlu geceler

canim isn bu heycan baska birsey yaaaa birseyi cok isteyipte olmayinca heycan katlaniyor aminn canim

sabriyacım evet haklısın
sonuca razı olarak cıktık yola hayırlısını dıledık negatıfse sonuc hayırlısı buymus dıye boyun egecegız pozıtıfse yıne hayırlııs deyıp sevınecegız.
Ama Rabbım hepımızı sevındırsın ınsalallah hayırsızsa hayırlara tebdil etsim mubarek gecelerde

ben de varım ...
adetimin 5. günü ,iğnelerimin 3. günü.
ilk tüp denemem...
ama ilk kontrolde kist çıktı,dr.um hemen kisti aldı ( ya da içini boşalttı şırıgayla..)
pzt.2. kontrol ver. toplama ve transfer işi ne zaman olur bilimiyorum ama tahlil sanırım ağustosun ilk haftası içersinde olur...
listeye beni de ekleyin ....
herkese bol şans...

günaydınlar herkesezemuszemus

dün saat 11 de yumoşlarım toplandı bugün telefon bekliyorum döllenme oldumu olduysa kaç tane oldu gibi pazartesi yada salı transfer olur inşallah:emir_bebek:

rabbim hepimizin yardımcısı olsun miraç kandilimiz kutlu olsun a.s.

dondurlmuslar la tedavi olanlarrr hastalandiktan kac gun sonra transfer yaaa

canım en erken adetinin 18. günü oluyor.. ama şindi kullanıcağım haplarda rahim kalınlığın takip edilecek.. benim 2. denemem dondurulmuşlarla olanda 21. gün olmuştu transferim yani 18. günden sonraki günlerde oluyor canım..

günaydınlar herkesezemuszemus

dün saat 11 de yumoşlarım toplandı bugün telefon bekliyorum döllenme oldumu olduysa kaç tane oldu gibi pazartesi yada salı transfer olur inşallah:emir_bebek:

rabbim hepimizin yardımcısı olsun miraç kandilimiz kutlu olsun a.s.

canim hayirli haberlerrini bekliyoruz ins annelerine guzel guzel tutunurlarrr:ecrin_bebek:

canım en erken adetinin 18. günü oluyor.. ama şindi kullanıcağım haplarda rahim kalınlığın takip edilecek.. benim 2. denemem dondurulmuşlarla olanda 21. gün olmuştu transferim yani 18. günden sonraki günlerde oluyor canım..

anladim canim bakalim, pazartesi dr cagirdi yani yarinnn hayirlisi bakalim esimde tutturdu tatil tatil diye ben ne havuza nede denize girebilirim nasil esimi ikna edicem bilmiyorumm

iyi geceler kızlaaaaaar
bu akşam yine dr daydım
yumoşlarım güzel güzel büyüyolar
büyük ihtimal çarşamba-cuma arası toplancak yumoşlar
ankara yolları gözüküyo yine bize
çarşamba toplanırsa
cumarteside transferim olur
veeeee tahminim 5-6 ağustos gibide test günüm oluyooooooo
herkese iyi ve mutlu geceler

canim tum dularimm kalbim sizlerle bu hasretimiz birgun sonra ercek ama nezaman ins hayirlisi olur proteini eksik etmeeee yumurtalarin daha saglikli olsunn

canim tum dularimm kalbim sizlerle bu hasretimiz birgun sonra ercek ama nezaman ins hayirlisi olur proteini eksik etmeeee yumurtalarin daha saglikli olsunn

sağol canım yaaaa
bugün bikez daha doktora gidicem artık yumoşları ne zaman çatlatıcaz onu söliycek
dün bir bebek mevlüdüne gittim
tüp bebekti çok tatlı tombiş bir kız bebek
allah bizlerede öyle sağlıklı yavrular nasip etsin inşallah

allah hepimizin akşam etmiş olduğu duaları kabul etsin
bizim de yüzümüzü güldürsün inşallah

Selam lızlar bende ıĞnelerın 4.gÜnÜndeyım yarın kontrole gıdeceĞım.allah hepımızın yardımcısı olsun.kucaklarımız en kısa sÜrede dolsun....

Günaydın kıslaarrrr
Bende bantlarla devam ediyorum 29 temmuzda randevum var bakalım hangi gün transfer olacak....delikafadulden

kızlar bu nalet ohss ne zaman geçio ya karnım gerildi be bide hast. aradılar o gün bana embriyo transferi olucaktı 2 tane ya sölemiştim onlar tabii transfer edilmeyince beklemişler blastosist olmuş benim minnoşlarım öyle dondurmuşlar blast. tada dondurulmuşun şansı nasıl acaba bilen varmı?

kızlar....bende regli oldum yarın dr.a randevum var.yarın kısmetse başlıyorum.....benim gibi tedaviye yeni başlayan,yada başlamış arkadaşlar varmı burada ......3.cü denemem olucak inşallah....:1hug:

tedaviye başlayanlar ve tedavisini bekleyen arkadaşlarım hepimize hayırlı olsun ben de adetimi bekliyorum ama bu adetimde değil bundan sonraki adetimde başlayacam inşallah hepinizin duacısıyım :Saruboceq:

kızlar ben adet oldum ve bugun 3 gunumdu dr gıttım sımdı hap ta verdıhem spreyle devammm bakalım bu cumartesı cagırdı heralde haftaya transferım var cokkkkkkkkkkkkkkkkk heycanlıyımmm herkeze bol sans bol dularımmm ınss mujdelı haberlerle donucezzzzzzzzz

kızlar....bende regli oldum yarın dr.a randevum var.yarın kısmetse başlıyorum.....benim gibi tedaviye yeni başlayan,yada başlamış arkadaşlar varmı burada ......3.cü denemem olucak inşallah....:1hug:

tedavin hayırlı olur ve tez zamanda bebeğine kavuşursun inşallah canım.. bende geçen hafta başladım benimde üçüncü denememzemuszemus

kızlar ben adet oldum ve bugun 3 gunumdu dr gıttım sımdı hap ta verdıhem spreyle devammm bakalım bu cumartesı cagırdı heralde haftaya transferım var cokkkkkkkkkkkkkkkkk heycanlıyımmm herkeze bol sans bol dularımmm ınss mujdelı haberlerle donucezzzzzzzzz

:utangac:sabriyacım haftaya değilde bir sonraki haftaya olur transferin.. haftaya çok erken canımcım..bende bugün kontrole gittim 9.gün rahim kalımlığı 8,5mm di bugün 13. günümdü 7,5mm olmuş kafamçokkarıştı ben estrofem 3 tane alıyodum bugünden itibaren dörde çıkardı perşembe tekrar gidicem..daha vaktimiz çok var diyor ama çıkacakken niye düştüki şimdi 1 milim moralim bozuldu şimdimafoldumben

canım...bol şanslar.....ALLAH yardımcın olsun......inşallah sonucunda güzel olur.....:1hug:

Back
X