Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaslar
bende agustosu heyecanla umıtle ınancla bekleyenlerdenim
bugun tedavimizn 4. gunu ıgnelerımı yapıyorum
Rabbım bu yolllarda yormasın bızlerı hayırlı evlatlar nasıp etsın
canim isn bu heycan baska birsey yaaaa birseyi cok isteyipte olmayinca heycan katlaniyor aminn canim
dondurlmuslar la tedavi olanlarrr hastalandiktan kac gun sonra transfer yaaa
günaydınlar herkesezemuszemus
dün saat 11 de yumoşlarım toplandı bugün telefon bekliyorum döllenme oldumu olduysa kaç tane oldu gibi pazartesi yada salı transfer olur inşallah
rabbim hepimizin yardımcısı olsun miraç kandilimiz kutlu olsun a.s.
canım en erken adetinin 18. günü oluyor.. ama şindi kullanıcağım haplarda rahim kalınlığın takip edilecek.. benim 2. denemem dondurulmuşlarla olanda 21. gün olmuştu transferim yani 18. günden sonraki günlerde oluyor canım..
iyi geceler kızlaaaaaar
bu akşam yine dr daydım
yumoşlarım güzel güzel büyüyolar
büyük ihtimal çarşamba-cuma arası toplancak yumoşlar
ankara yolları gözüküyo yine bize
çarşamba toplanırsa
cumarteside transferim olur
veeeee tahminim 5-6 ağustos gibide test günüm oluyooooooo
herkese iyi ve mutlu geceler
canim tum dularimm kalbim sizlerle bu hasretimiz birgun sonra ercek ama nezaman ins hayirlisi olur proteini eksik etmeeee yumurtalarin daha saglikli olsunn
kızlar....bende regli oldum yarın dr.a randevum var.yarın kısmetse başlıyorum.....benim gibi tedaviye yeni başlayan,yada başlamış arkadaşlar varmı burada ......3.cü denemem olucak inşallah....:1hug:
kızlar ben adet oldum ve bugun 3 gunumdu dr gıttım sımdı hap ta verdıhem spreyle devammm bakalım bu cumartesı cagırdı heralde haftaya transferım var cokkkkkkkkkkkkkkkkk heycanlıyımmm herkeze bol sans bol dularımmm ınss mujdelı haberlerle donucezzzzzzzzz
kızlar ben adet oldum ve bugun 3 gunumdu dr gıttım sımdı hap ta verdıhem spreyle devammm bakalım bu cumartesı cagırdı heralde haftaya transferım var cokkkkkkkkkkkkkkkkk heycanlıyımmm herkeze bol sans bol dularımmm ınss mujdelı haberlerle donucezzzzzzzzz