• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

Kızlar az önce doktordan geldim.Dört tane kese gördü.Birta nesi daha büyük düğerleri biraz daha küçük.Haftaya tekrar kontrole çağırdı.ınşallah normal gelişir bebelerim.Lütfennnn bana dua edin....

Kızlar az önce doktordan geldim.Dört tane kese gördü.Birta nesi daha büyük düğerleri biraz daha küçük.Haftaya tekrar kontrole çağırdı.İnşallah normal gelişir bebelerim.Lütfennnn bana dua edin....

kiz iremmm massallah darisida bizlere senin dondurulmuslarlamiydi canim dularimiz seninle nedemek allah yar ve yardimcin olsun

Kızlar az önce doktordan geldim.Dört tane kese gördü.Birta nesi daha büyük düğerleri biraz daha küçük.Haftaya tekrar kontrole çağırdı.İnşallah normal gelişir bebelerim.Lütfennnn bana dua edin....

Canımmm çok sevindim hayırlısı inşallah sağlıkla gelişsinler sen şimdi dördüz annesimi oldun Şeniz

masallah iremm...baya kese gözükmüs....senin kan degerin kactiki?....bende bu aralar hep merak ediyom bunu

Değerim 12.gün 864 tü.Bugün 16.günüm,keseleri gördük bir tanesi biraz daha büyük diğerlerinden.İnşallah sağlıkla gelişirler.....Doktor herşey olabilir dedi:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

naz1982 canım inşallah hamilesindir ay hamiş haberleri morelimi çok düzeltiyor irem24 maaşallah canım :nazar:sağlıkla sıkıntısız bi şekilde kavuş bebişlerine inşallah
kızlar listeyi yenilesek mi hamişleri de ekleyelim liste nerede çok seviniyorum çoook:lepi::hooray:

SEVGİLİ ARKADAŞLAR ÇOK FAZLA SOHBETLERE KATILAMASAMDA YAKIN OLARAK TAKİP ETTİĞİM BU BÖLÜME 21 TEMMUZDA 2 TANE ÇOK TATLI KIZ BEBİŞİM OLDUĞUNU YAMAKTAN BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUM. ALLAH İSTEYEN HERKESLERE NASİP ETSİN İNŞALLAH.
Bu arada iahtiyacı olupta bilgilenmek isteyenler içinxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx isimli bir site yaptım. dUALARIM TÜM ARKADAŞLARIMLA. SEVGİLER

Merhabalar;
Vermiş olduğunuz link tarafımdan silinmiştir.Bu şekilde link verilip reklam yapılması sitemizde yasaktır.
Lütfen site kurallarımızı tekrar okumanızı rica edeceğim.
KK Yönetim
Adıvar

Son düzenleyen: Moderatör:
kizlarr sizlere bisi sorcam bende doindurulmuslarla transfer oldum ama cok sık ıdrar ve ıshal ayrıca vajınamda kasıntı basladııı neden yaaa

Back
X