Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ılacların etkısı olabılırmı kı progesteron alıyoruzya korkuyorum oyuzden çok sılık cunku
Kızlar az önce doktordan geldim.Dört tane kese gördü.Birta nesi daha büyük düğerleri biraz daha küçük.Haftaya tekrar kontrole çağırdı.İnşallah normal gelişir bebelerim.Lütfennnn bana dua edin....
Kızlar az önce doktordan geldim.Dört tane kese gördü.Birta nesi daha büyük düğerleri biraz daha küçük.Haftaya tekrar kontrole çağırdı.İnşallah normal gelişir bebelerim.Lütfennnn bana dua edin....
6 agostos benim dogum günüm...insallah sizlere ugur getirir...yarinda beraat kandili...Rabbim yardimciniz olsun
kiz iremmm massallah darisida bizlere senin dondurulmuslarlamiydi canim dularimiz seninle nedemek allah yar ve yardimcin olsun
Canımmm çok sevindim hayırlısı inşallah sağlıkla gelişsinler sen şimdi dördüz annesimi oldun Şeniz
masallah iremm...baya kese gözükmüs....senin kan degerin kactiki?....bende bu aralar hep merak ediyom bunu