- 23 Ocak 2008
- 439
- 0
- 96
ıhsallah yukselır degerın canım
Hayırlısı olsun...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ıhsallah yukselır degerın canım
Benim blast emriyo olduğu için 15. gün test sonucu istendi. Sabredip bugün yaptırdım ama maalesef düşük çıktı değer. 2 gün sonra yükselir mi, yükselirse sağlıklı gebelik olur mu şimdiden bilinmez duadan başka çare yok. Düşünüp yazdığın için teşekkür ederim. opuyorumnanaktan
canim ilk once seni uzmek istemem ama benim degerim hep dustu eger 15gunundeyse kullandigin ilacta odegeri cikara biliyor uzme kendi ins birdahakini tabiki ayrica ins hamis olsandaaaaa seni mutlu gorsem herseyin basi saglik
aaaaaaaaaaaa canim olmazki oyle moral onemli beynini teste endeksleme lutfenn rahat olll ins hamilesindir de bu dusuncelerin uzuntulerin bos kalirrr
kızlar malesef benimde olmadı.......10.cu gün baktırdım 16.9 du.......bugün 13.cü gün 6 ya düşmüş.......çok üzgünüm.......hepimiz hakkında ALLAHTAN hayırlısı........
heee soyleee ben canimmm allah nasip ederse ben 3 cuyu seneye denicemm ilk once bir arkdas demisti beden temizligimi yapacam ins ihtiyac olmadan rabbim tarafindan bir mucize olurda sevinirim tek istegim normal yoldan hamile kalmak ve sizlerde ins kalirsiniz baska kim test yaptiiii haber yokmu
kızlar malesef benimde olmadı.......10.cu gün baktırdım 16.9 du.......bugün 13.cü gün 6 ya düşmüş.......çok üzgünüm.......hepimiz hakkında ALLAHTAN hayırlısı........
Keşke bizi uğraştırmadan gelseler... Hayallerimiz başka aylara kaldı mafoldumben
Kızlar sonucum kesinleşti negatif... Bekleyen arkadaşlara pozitif sonuçlar diliyorum hayırlısıyla hamile kalın inşallah opuyorumnanaktan
canım benim inş. en kısa zamanda mucizen gelir sana duan içind ALLAH razı olsun