Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

Benim blast emriyo olduğu için 15. gün test sonucu istendi. Sabredip bugün yaptırdım ama maalesef düşük çıktı değer. 2 gün sonra yükselir mi, yükselirse sağlıklı gebelik olur mu şimdiden bilinmez duadan başka çare yok. Düşünüp yazdığın için teşekkür ederim. opuyorumnanaktan

canim ilk once seni uzmek istemem ama benim degerim hep dustu eger 15gunundeyse kullandigin ilacta odegeri cikara biliyor uzme kendi ins birdahakini tabiki ayrica ins hamis olsandaaaaa seni mutlu gorsem herseyin basi saglik

canim ilk once seni uzmek istemem ama benim degerim hep dustu eger 15gunundeyse kullandigin ilacta odegeri cikara biliyor uzme kendi ins birdahakini tabiki ayrica ins hamis olsandaaaaa seni mutlu gorsem herseyin basi saglik

Üzülmüyorum canım çok şükür sağlığımız yerinde vazgeçmek yok...

heee soyleee ben canimmm allah nasip ederse ben 3 cuyu seneye denicemm ilk once bir arkdas demisti beden temizligimi yapacam ins ihtiyac olmadan rabbim tarafindan bir mucize olurda sevinirim tek istegim normal yoldan hamile kalmak ve sizlerde ins kalirsiniz baska kim test yaptiiii haber yokmu

kızlar ya cmt test günüm adet olacak gibi karnım ağrıyor,midemde yanma var.stres yaptım ya hasta olacam teste bile gerek kalmayacak diye

aaaaaaaaaaaa canim olmazki oyle moral onemli beynini teste endeksleme lutfenn rahat olll ins hamilesindir de bu dusuncelerin uzuntulerin bos kalirrr

aaaaaaaaaaaa canim olmazki oyle moral onemli beynini teste endeksleme lutfenn rahat olll ins hamilesindir de bu dusuncelerin uzuntulerin bos kalirrr

kendime moral olacak şeyler bulmaya çalışıyorum oldu diye düşünmek istemiyorum sonra negatif olursa şok olmamak için,tutmadı diye düşünmek istemiyorum olumsuzluktan uzaklaşmak için.bir cmt gelseydi,10.gün idrarda baksam mı ki ne dersin

kızlar malesef benimde olmadı.......10.cu gün baktırdım 16.9 du.......bugün 13.cü gün 6 ya düşmüş.......çok üzgünüm.......hepimiz hakkında ALLAHTAN hayırlısı........

kızlar malesef benimde olmadı.......10.cu gün baktırdım 16.9 du.......bugün 13.cü gün 6 ya düşmüş.......çok üzgünüm.......hepimiz hakkında ALLAHTAN hayırlısı........

Gel kader arkadaşım seni kucaklayım şuanda seni çok iyi anlarım :teselli:

heee soyleee ben canimmm allah nasip ederse ben 3 cuyu seneye denicemm ilk once bir arkdas demisti beden temizligimi yapacam ins ihtiyac olmadan rabbim tarafindan bir mucize olurda sevinirim tek istegim normal yoldan hamile kalmak ve sizlerde ins kalirsiniz baska kim test yaptiiii haber yokmu

Keşke bizi uğraştırmadan gelseler... Hayallerimiz başka aylara kaldı mafoldumben

canim benimmm inan nediyim bilmiyorumm simdi dr ara desem sana 2 gun sonra tekrar baktir dicek bana dediler ama her baktirdigimdakahroldum cunkudigerlerin 12 gun 40 50 60 uzeri iken benim rakkamim ilgincti canim sabirrr sabir 6 seneden beri sabir ettim dahada etmeye devamedecegimmmm

katremelek ve bluesuu geçmiş olsun arkadaşlar..inşallah rabbim başka türlü güldürür kendiliğinden gelir bebişleriniz belkide o yeterki ol desin...

arkadaşlar benimde bugün 4. günüm bitti ama kasıklarında hafif bir ağrı diycem ama ağrıyada benzemiyor sanki böyle üşütme veya adetli gibi hafif bir ağrı hissi var oda arada sırada oluyor biraz da uyku yapıyor ama ilaçlardan gibi geliyor bana başkada hiçbir belirtim yok henüz.. şimdikten çok korkuyorum günüm gelince test yapmaya negatif sonuçla karşılaşmaktan..:(

Kızlar sonucum kesinleşti negatif... Bekleyen arkadaşlara pozitif sonuçlar diliyorum hayırlısıyla hamile kalın inşallah opuyorumnanaktan

mrb arkadaşlar yumurta toplama işleminden sonra progynex iğnesi kullanan varmı.ben 3 gündür kullanıyorum.iğne vururlurken hiç acımıyor ama 4-5 saat sonra acımaya başlıyor.12 gün kullanırsam ki kullanıcam otururken falan biraz güçlük çekiyorum.acaba sizinde böyle oldumu...

benim cmt test günüm ve toplamadan 1 gün sonra bu iğneyi vurulmaya başladım 15 gün oldu ilk anda ağrı vermez sonradan ağrıtır ancak bu iğneyi yapan kişi çok önemli .birgün acilde vuruldum morluk,şişlik ve aşırı ağrı.daha da acile gitmiyorum tanıdık hemşire var hergün ona gidiyorum.ve bilgin olsun alkolle üzerine masaj yapıldığında ne ağrı yapıyor ne morluk.bana bir şırınga alkol doldurdu verdi evde ağrım varsa pamuğa sıkıp masaj yapılyorum.Allah kolaylık versin.

Back
X