• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Av Mevsimi

speedy-gonzales

Carpe Diem
Kayıtlı Üye
11 Mart 2008
56.597
4.466
873
1430.jpg

Yapım:2010 ~ Türkiye

Tür:Dram, Macera, Polisiye, Suç

Yönetmen:Yavuz Turgul

Oyuncular:Cem Yılmaz, Şener Şen, Çetin Tekindor, Okan Yalabık, Melisa Sözen, Rıza Kocaoğlu, Mahir İpek, Bartu Küçükçağlayan, Mustafa Avkıran, Nergis Çorakçı, Murat Aygen, Emine Şans Umar, Melisa Sozen, Stephen Hawking Senaryo:Yavuz Turgul

Yapımcı:Yavuz Turgul, Murat Akdilek

Görüntü Yönetmeni:Uğur İçbak

Müzik:Tamer Çıray Filmin

Websitesi:Av Mevsimi

Gösterim Tarihi:03 Aralık 2010 (Türkiye)

Dev Buluşma ‘Av mevsimi’nde…

Yavuz Turgul’un yeni filmi “Av Mevsimi” üç önemli ismi bir araya getirdi. Cem Yılmaz, Şener Şen ve Çetin Tekindor’un başrollerini paylaştığı filmin çekimleri bitti.

Altı yıl sonra gelen film…

Yavuz Turgul, “Gönül Yarası” filminden tam altı yıl sonra yeniden yönetmen koltuğuna oturdu. “Av Mevsimi” adlı bu filmde, Turgul filmlerinin değişmez oyuncusu Şener Şen’in yanı sıra sürpriz bir isim de var. Son yıllarda sadece senaryosunu kendi yazdığı filmlerde rol alan Cem Yılmaz, projede Şener Şen’le birlikte kamera karşısına geçti.

Aralıkta gösterime girecek…

Yapımcılığını Fida Film ve Profilm’in üstlendiği, Şener Şen ve Cem Yılmaz’ın yanı sıra Çetin Tekindor, Melisa Sözen ve Okan Yalabık’ın rol aldığı “Av Mevsimi”, bir cinayet araştırması sırasında hayatları altüst olan üç polisin hikayesini konu alıyor. Film, 10 Aralık 2010 tarihinde vizyona girecek.

Son düzenleme:
Yavuz Turgul ismi bile filmi beklemem için başlı başına bir sebep.

Şener Şen ve Çetin Tekindor da cabası.

Bekleyelim bakalım vizyona girmesini

Kızlar izledim filmi,
Tavsiye ederim performanslar görülmeye değerdi.

Cem Yılmaz ve Okan Yalabık döktürmüş.
Çok beğendim ben. Şener Şen ve Çetin Tekindor'un çekişmeleri de güzeldi ama biraz durağan rollerdi.
Bir kere daha izlemeye bile değer. Hele Cem Yılmazın bir sahnesi var ki oy oy oy. Ağladım resmen.
Demek ki neymiş adam her kalıba çok rahat girermiş bunu bir kez daha gördüm.

Tavsiye ederim arkadaşlar.
Bu arada unutmadan filmin yazarı ve yönetmeni Yavuz Turgul.
Birçok kişi Cem Yılmazın filmi olduğunu sanıyormuş.

Ben de ilk vizyona girdiği gün dayanamayıp izledim.Kesinlikle tavsiye ediyorum Şener Şen gibi büyük bir usta varken, böyle bir usta yönetmen den gelen bir film, Melisa Sözen'in her zamanki mimiksiz halleri ile büyüleciyi etkileyici halleri ile mükemmel bir film olmuş.
Ayrıca Trabzonlu olrak diyebilirim ki Cem yılmaz'a karadenizli hatta laz olmak çok ama çok yakışmış.:46::46::46:
Rahmetli Kazım koyuncu2nun seslendirdiği Hayde şarkısını da bir o kadar güzel yorumlayarak filmin en güzel sahnelerinden biri olmayı başardı :16:

Taze taze şimdi geldim. Film harika . Çok etkilendim ve kesinlikle tavsiye ediyorum. Hem güldürdü, hem ağlattı beni ..Tekrar tekrar izleyebilirim:46: Cem Yılmaz çok yakışmış rolünün hakkını vermiş . Şener Şen 'in ceketi yeter . Ceketini koysa o bile oynar diyorum:46:

evet arkadşlar bnde taze taze izleyip gelenlerdenim

cidden güzel di çok beğendim en azından newyork 5 minareden çok daha iyiydi

arasıra güldürdü hüzünlerdirdi çok iyiydi tavsiye ederim

şenerşen diyecek laf yok evet öyle çok büyük bir rol kesmedi ama onun ismi yeter diyorum

çetin tekindor da iyiydi okan yalabık kendini aşmış melisa sözen de başarılıydı gelelim

Cem yılmaza süperdi süper sadece komiklik değil bu adama herşey gidiyor

deli idris saygılar

Ben de ilk vizyona girdiği gün dayanamayıp izledim.Kesinlikle tavsiye ediyorum Şener Şen gibi büyük bir usta varken, böyle bir usta yönetmen den gelen bir film, Melisa Sözen'in her zamanki mimiksiz halleri ile büyüleciyi etkileyici halleri ile mükemmel bir film olmuş.
Ayrıca Trabzonlu olrak diyebilirim ki Cem yılmaz'a karadenizli hatta laz olmak çok ama çok yakışmış.:46::46::46:
Rahmetli Kazım koyuncu2nun seslendirdiği Hayde şarkısını da bir o kadar güzel yorumlayarak filmin en güzel sahnelerinden biri olmayı başardı :16:

Giriş Yap | Facebook

hayde türküsü:64::64:

Şener Şen'in büyük bir hayranıyım:69: Uzun bir film olmasına rağmen pür dikkat izledim .Neden niçin sorularına cevap ararken dış dünyadan kopup filme odaklanıyorsunuz.
Büyüsü bozmasın diye ayrıntılara pek giremeyeceğim .İzlemeyen varsa eğer mutlaka izlesin :69:

Back
X