• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Av Mevsimi

harikaaaaaaa ,beş minareden kat kat güzeldi ..

cok begendım ..

ama olayı cok cabuk cözdüm ,çok kitap okumaktan snaırım :52:

-------------------------spoilerr----------------

neden kollarına baktıklarını şıp dıye anladım ,cogu kısı yorumda uyusturu ,jilet derken ben hemen demiştim..

,hatta kızın neden öldüğünü de kızı görür görmez dedim kesın bu iş için diye.. tuttu..

atta kımın ölüp kalacagını bıle tamın ettım ,tuttu..:52:

--------------------------------spoiler-----------------------
çok mu kıtap okuyorsun dedı cıkısta herkes ,evet dediiiiim :52:

cok begendım ,verdiğim para helal olsun dıyorum ..

ayrıcaaaa hayde gidelum haydeeeeeeeeeee :92:

Film gerçekten iyiydi. Ben özellikle Cem yılmaz'ın (çetintekindor ile karşıkarşıya oynadığı) ... karım barışma teklifimi kabul etmedi... diye başlayan son sahnesinde süpper olduğunu düşünüyorum. çok başarılıydı çok ... tekrar giderim sanırsam :)

beğendim bende bazı şeyleri tahmin etmek zor olmuyor filmde bende neyin ne olduğunu filmin ilk yarısında anlayanlardanım ama gene de bazı sahneler çok etkileyiciydi.
şener şen ve çetin tekindor ustalara diyecek lafım yok,cem yılmaz ve okan yalabık çok iyiydi
melisayı da beğenirim gene başarılıydı...bu arada cem yılmaz baya kilo almış rol icabı mıydı ? acaba
merak ettim.

Yazmayı unutmuşum.

Harika bir filmdi.

Herşeyiyle çok iyiydi.

2saat 20dk olmasına rağmen hiç sıkmadı.

Son anına kadar aktı gitti.

Oyunculuklar zaten kusursuzdu.

Çekim falan filan herşey çok iyiydi.

Cem yılmaz ise sadece filmde oynasın film çekmesin senaryo yazmasın.

Oyunculuğu ayakta alkışlancak cinstendi gerçekten.

Ahh daha fazla şey yazmak istiyorum da izlemeyenler var yazamıyorum.

Ama izlenmesi çok gerekli olan bir film.

Yavuz Turgul yine ayakta alkışlancak bir film yapmış.

bende beğendim filmi,
sonunu merakla bekledim.
ama film çok uzundu.2,5 saati geçti sıkılmaya başlamıştım artık :34:
ama güzel izlenmesi gereken bir film...:31:

Eee oyuncu kadrosu iyi olunca filim de iyi olur tabii... Çok beğendim ben de...

Tek sorun, filmin birinci bölümünün yarısında filmin sonunu tahmin ettim hem de çok emin olarak tahmin ettim, keşke dedim daha değişik bitseydi de beni şaşırtsaydı diye ama olsun sonuçta filim süperdi, beğendim tavsiye ederim...

Kesinlikle izlenmesi gereken bir film...tek kelime ile süperdi...Zaten Yavuz Turgul ve Şener Şen olunca işin içinde tabi :)Gönül yarasından sonra muhteşem bir çıkıştı... ayrıca Çetin Tekindor başlı başına bir karakter oyuncusu performansı hep süperdir yorumsuz...Cem Yılmaz da resmen döktürmüşş...tekrar tekrar izlenesi film ,ben özellikle başlangıçtan çok etkilendim,müziklerine ise bayıldımmm diyebilirim...verdiğim bilet parası da sonuna kadar helal olsun,haftaya kalabalık bir arkadaş topluluğu ile gidicez sayemde meraktan çatlıyorlar öv öv bitiremedim ve kesinlikle sinema da izlenmesi gereken bir film olduğunu düşünüyorum,tavsiye ederim kızlar vizyondayken mutlaka gidin...:)):71::71:

bende izledim filmi
oyunculuk ve görüntüler çok güzeldi

Spoiler

yalnız doğruya doğru polisiye olarak hiç bir zevk alamadım açıkçası
filmin afişini görüp filmi çok değil ilk 2 dksını izlesen çözersin olayı
neden afiştekilerin 3 ü polis biride polisin eski eşi
eee geriye kalanda basit bir rolde olamayacağına göre o da katilll :))
tabi burada polisiye atmosferinde biraz da vicdanlara seslenmiş
kuru kuru vurdulu kırdılı bir polisiyeden ziyade insanın iç dünyasını yansıtmış anlatmış

ben aksine laz komser karakterinde cem yılmazı beğenmedim.
tek güzel tarafı kahvedeki sahneydi
ölürken yaptığı işarette çok önemli görünüyor ama hiç bir ipucu vermiyor bişey ifade etmiyor
e tamam bakış açını değiştir de ne, nasıl :)))
en azından bedeninde böbreğin olduğu yeri filan gösterseydi daha çok ipucu vermiş olurdu

şener şen hayranıyım
ama bu filmde çetin tekindor belki rolü gereği daha üste çıktı sanki
daha bir gösterdi kendini
çok beğendim çetin tekindoru

okan yalabık'ın oynadığı karekterde çok yüzeyseldi
hadi onada bir rol uyduralım tarzındaydı
içinde yaşadığı çatışmanın nedeni niçini tam izleyiciye geçmedi sanki

Spoiler

Son düzenleyen: Moderatör:
bence film olmuş gayette güzel olmuş.eşim polis oda bir polis gözüyle bakacağım bakalım olmuş mu dedi ve o ortamı koşturmacayı beğendi.
ama bende çoğu şeyi tahmin ettim elbette

----spoiler---
kollara neden bakıldığı,hasta kızı görür görmez olayın ne olduğunu.tek bilemediğim kendi ölmüş olmasıydı
----spoiler---
ama ben beğendim.yavuz turgul bu işi biliyor.

ben o kadar beğenmedim.

Spoiler
ölen kızın seslendirmesi biraz garip olmuş.alakalı şeyler söylemiyor çünkü.bir de ilk yarıda film çok muhteşem biticek diye tahmin ettim,kızın elinin kesilmesinin anlamı nedir merak ettim,daha nerelerden kanıt bulcaklar merak ettim,ama ikinci yarı hayalkırıklığıydı.neden eli kesildi kızın,cem yılmaz neden canını tehlikeye attı hiç gerçekçi olmamış,ayrıca kızın cesedini bulmak için ormanda iki köpek gezdirmeleri yeterliydi.

ben filmin ilk yarısında daha adamın kızına organ bulmak için diğer kızı öldürdüğünü tahmin ettim ama yok o kadar sıradan bi son olmaz dedim.

açıkçası bu kadar iyi oyuncular varken daha şaşırtıcı bir son beklerdim,ağzımın açık kalması gerekirdi filme iyi diyebilmem için
Spoiler

Son düzenleyen: Moderatör:
bu fılmden beklentılerımın karsılıgını malesef alamadım.fılmın bası cok ıyı gırıs yaptı .gol kenarında bulunan kesık el cınayetı ne sebebden ıslenmıstı acaba ? cok merak uyandırmısdı sabırsıkla sonunu beklıyordum .ama fılmın ortalarına dogru katıl ortaya cıkınca fılm oldukca sıkıcı gecmeye basladı benım ıcın .dıger taraftan cem yılmaz'ın hayde turkusunu seslendırmesıne hayran kalırken ,usta oyuncumuZ Şener Şen'i uzulerek soyluyorum kı bu sefer begenmedım .cunku rolunun adamı degıldı .cınayet masası polısı ıcın bence Şener Şen cok fazla sıska duruyordu .

Back
X