Avcılar Hospital ve Medicana Avcılarda Doğum Yapanlar

Avcılar Medicanada doğum fotoğrafçısı yasakmış.
Kendi fotoğrafçılarıda yokmuş , babanın doğuma girmeside yasakmış :31:

merhaba cnm. bende kısmetse ekimde doğum yapacağım ben tülay egeliye gidiyor ve çok memnunum. evet yoğun bakım var. benim ilk gebeliğim erken doğum olmuştu tülay hanım cok yardımcı oldu bütün önlemleri aldı. evet nil doktorun hastalarını her gittiğimde görüyorum yoğunluk devam ediyor ..yazını yeni gördüğüm için yazdım belkide doktorunu bulmuşsundur :)

canım bende tülay egelıyı duydum ona gıtmeyı dusunuyorum çok sevecen ve ıyı bır doktor oldugunu soyledıler

selam kızlar bende 24 haftalık gebişim :emir_bebek: kızım geliyor ocakta :D hamileliğim ilk gününden beri Avcılar Medicana Onur beye gidiyorum ve çok memnunum. çok sıcak kanlı ve her soruma cvp alabiliyorum :D bi kaç kişiden içerde 15 dakkadan fazla kalamadıklarıyla ilgili serzenişler gördüm :) günün son hastalarından olursanız ve onunla eğlenmeyi başarıyorsanız en az 25 dakka içerdesiniz demektir :D ben her gidişimde çok eğleniyorum. tabii şükür hamileliğiminde güzel geçmesiyle alakalı bi durum bu :D 2 gün önce 4 boyutlu ultrasona gittim cuma günü randevum var gitmeden bi arayım dedim 4 boyutluya gittiysen hemen resim getir bana dedi :D umarım doğumumda hamileliğim gibi eğlenceli geçer :49: kendinize iyi bakın kızlaaar :3:

Ben onur beyin hastasıydım ve tüm olumsuzluklara kulak tıkamıştım.fakat normal doğum yapıcam dediğimden beri bana soğuk ve ilgisiz davranmaya başladı,hep baştan savıyordu ki düşünün 9 ay ona güvendim artık birbirimizi çok iyi tanıyorduk.birde ne demek onunla iyi vakit geçirirsen son hastası olursan.neden ben sabah müsaitsem beş dk mı bakmalı bana soruyorum.ben onun aceleciliklerini gözardı ettim ki doğumumu tek o yapsın diye.ama beni öyle bir ortada bıraktı hepimiz ailecek şok olduk.hiçbir ciddiyeti olmayan bir dr muş.ben sadece onda doğum yapmak için baştan takip etmek istediği için hep ona gittim sonrada onda doğum yapamadım.zaten ilk başta sormuştum temmuzda izin alıcakmısınız yoksa ben size başlamayım dediğimde temmuzda burdayım dedi.ne yaptı dersiniz benim doğumum yaklaştı,tam da o hafta izin aldı.hadi onu geçelim.nstde resmen sancım çıkıyordu,bebeğiminde sancılandığımda kalp atışları aşırı derecede zayıflıyormuş ki hepsi ortaya son gün çıktı,hiçbirine dikkat etmemiş.allahtan bebeğimi sağsağlim kurtardılar. o tatile gidiyo diye panikten dr aramaya başladık ve iyi dr ların hiçbiri kabul etmedi.son anda normal doğum almadılar.ortada kaldım neyse o daha tatile gitmeden nişanım geldi.büyük ihtimal stresten.hafta sonuydu ve sordum burdasınız demi lütfen onur bey beni bırakmayın başkasında doğum yapmayım dedim.o da buralardayım merak etme dedi.akşam sancım başladı aradım ve çok fazla bıçak kemiğe dayanmadan gitme dei.bu sırada bebeğimin hayatı tehlikedeymiş.hastaneye gittim artık ve onur beyi aradılar,gelemicem dedi...tesadüf orda çok çok iyi bir dr vardı ki benim ve bebeğimin hayatını kurtardı sabaha kadar sancı çektim moralim bozuldu ilk doğumu bana böyle yaşattı.sonrada ne yanıma geldi ne merak edip bir geçmiş olsun dedi.mesleki ahlakı bu kadarmış.daha malesef şikayet edemedim ama mutlaka edicem.dava açıcaktım ama bana kazanamazsın dediler.en çokta bana koyan,bebeğimin durumu iyi değilmiş hep baştan savma muayeneleriyle tabi dikkat edememiş olsa gerek.kendisine o kadar güvendim o kadar çok seviyodum ki,bana da çok iyi davranıyodu çok samimiydi, doğum sonrası depresyona girdim.neyseki geride kaldı.yani bu adama güvenmeyin normal doğuracaklar.

Bu arada yanlış anlaşılmasın,ben ona hafta sonu büyük ihtimal doğurucam istanbuldasınız değilmi dediğimde,evet burdayım dedi ama böyle gayriciddi.bende ne yapayım sancılar içindeyim nişan gelmiş doğum bekleniyo,güvendim.aynı akşam sancılarım arttı beş dk da bir olunca hastaneye git dedi,onu aradım beş dk da bir dedim.bana hala evde dur iyice sancılan dedi ki o sırada bebeğim tehlikedeymiş.tabii bana hastaneye git deseydi o anda,bende ona siz ne zaman geliyosunuz diycektim.o da bana istanbulda olcam gelcem deyip söz verdiği için hayır diyemeyecekti belkide derdi bileyorum.prensip sahibi değilmiş.olsa kendi hastasına bunu yapmazdı.hastanedeki kızlar arayınca kolaylıkla gelemem dedi tabi sıyrıldı.benim açılmamda zor oldu sağolsun dr sabaha kadar bekledi allah razı olsun hemde onun hastası değildim.tesadüf hastası için gelmiş beni sakinleştirdi,merak etme ben yanındayım dedi.

canım bende tülay egelıyı duydum ona gıtmeyı dusunuyorum çok sevecen ve ıyı bır doktor oldugunu soyledıler

tülay egeli sayesinde 05.05.1998 tarihinde ikiz erkek kardeşlerim sağlıkla dünyaya geldi.
çok tatlı cana yakın ve işinin ehlidir ben o sıralar 10 yaşındaydım ama zehir bir hafızam olduğu için çok net hatırlıyorum ..
annemde çok memnun kalmıştı ...ve gerçekten çok iyi bir doktor evcılarda muayenehanesi var kardeşlerimi anadolu hastanesinde doğumunu yapmıştı.

23 eylul 2013 te avcilar medicanada dogum yaptim. Doktorum Demet Hanimdi tum muayenelerim cok iyi gecti sezeryanla dogum yapacagim bellidi ve Demet Hanim saat 16:00 dan sonra hastahanede oluyor ben de kendimi o saate ayarliyorum ama benim dogumum icin o gun hastahaneye erken gelmis ama bilin bakalim ne oldu :) asistani bize haber vermeyi unutmus:) saka gibi biz hastahaneyi tesadufen aradik randevu icin ve acilen hastanaye gelmemizi Demet Hanimin bizi bekledigini soylediler ben yemek yemis olabilirdim ya da bebegin tehlikede olabilirdi herneyse bunu goz ardi ettik apar topar doguma girdim dogumum iyiydi doktorumun ilgisinden hatta hastabakicilarin bile ilgisinden cok memnun kaldik.. Ama bebek hemsireleri ukala ve tavirliydi. İlk saatlerde sutum gelmedi bebegime mama bile vermediler birseye ihtiyacimiz oldugunda yogun bakimdayiz buraya gelin biz gelemeyiz seklinde cevaplar verdiler yogun bakimda bebek yoktu ve hepsi orada uyuyordu o bebek hemsireleri yuzunden apar topar taburcu olmak istedim cunku resmen bebegim ac kaldi onlar yuzunden sariligi yukseldi.. Ve ben 24 saat bile kalmadim orada bebegimin sagligi icin kendi acilarima ragmen evime geldim..O hastanede dogum yaptigima inanilmaz pisman oldum doktorumun ilgisini bilgisini vs hic etti iki kendini bilmez bebek hemsiresi .. Bebeginizin sagligini dusunuyorsaniz asla o hastanede dogum yapmayin biz bashemsireye kadar sikayet ettik hatta saglik bakanliginida ama bir sonuc alamadik..

son zamanlarda gidipte fiyatlarini bilen varmi???

aynen cnm dogum fiyatlari normal yada sezaryan ne kadar acaba.

Son zamanlarda avcilar medicanada dogum yapan yada kontrole giden var mi ? Normal dogum 1000 tl sezeryan 1450 su anki sgk li fiyatlari dogum fotografcilarida varmis

Ben en son gecen hafta gittim benim doktorum onur bey 60tl ucret dogum fiyatlarini sormadim :KK43:
Dogum fiyatlari diger fiyat aldigim hastanelere kiyasla makul geldi onur beyden memnunmusun peki canim banada yakin bir hastane gitmek istiyorum ama cok kararsiz kaldim

Dogum fiyatlari diger fiyat aldigim hastanelere kiyasla makul geldi onur beyden memnunmusun peki canim banada yakin bir hastane gitmek istiyorum ama cok kararsiz kaldim

Ben gidince sorayim bi canim. Ben onur beyden cok memnunum ilk bebegim karnimda oldu kurtajimida kendisi yapmistim insani telasa sokmayan bi yapisi var bide illa sezeryan yada illa normal doguracaksin diye zorlamada bulunmuyor ben seviyorum kendisini. Ama hastane hakkinda internette hic iyi seyler yazmiyor :(

Ben gidince sorayim bi canim. Ben onur beyden cok memnunum ilk bebegim karnimda oldu kurtajimida kendisi yapmistim insani telasa sokmayan bi yapisi var bide illa sezeryan yada illa normal doguracaksin diye zorlamada bulunmuyor ben seviyorum kendisini. Ama hastane hakkinda internette hic iyi seyler yazmiyor :KK43:
Cok gecmis olsun canim evet bende simdi yorumlari gorunce kafam cok karisti :( fiyatlari ben sordum canim ustte kalmis normal 1000 sezeryan 1450

Cok gecmis olsun canim evet bende simdi yorumlari gorunce kafam cok karisti :KK43: fiyatlari ben sordum canim ustte kalmis normal 1000 sezeryan 1450

Fiyatlar cok uygun ozellikle diger ozel hastanelere gore cok iyiymis doktorum iyi hastane iyide hemsireler hasta bakicilarda onemli :(

Fiyatlar cok uygun ozellikle diger ozel hastanelere gore cok iyiymis doktorum iyi hastane iyide hemsireler hasta bakicilarda onemli :KK43:
Zaten en onemli kismi hemsireler bakicilar umarim sikayetleri degerlendirip duzeltmislerdir :( peki canim sen hep tahlillerini ordami yoksa devlettemi yaptiriyorsun ortalama ne kadar aliyorlar bilgin var mi? Bu carsamba kontrol var ben zeytinburnunda ermeni hastanesine gittim muayene 50 tl benim dr da cok iyi fakat dogum fiyatlar biraz yuksek ve dogum fotografcisi icin izin almak gerekiyormus duruma gore birde uzak kaliyo biraz avcilarada bir gidip goreyim diyorum

Back
X