Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba cnm. bende kısmetse ekimde doğum yapacağım ben tülay egeliye gidiyor ve çok memnunum. evet yoğun bakım var. benim ilk gebeliğim erken doğum olmuştu tülay hanım cok yardımcı oldu bütün önlemleri aldı. evet nil doktorun hastalarını her gittiğimde görüyorum yoğunluk devam ediyor ..yazını yeni gördüğüm için yazdım belkide doktorunu bulmuşsundur :)
canım bende tülay egelıyı duydum ona gıtmeyı dusunuyorum çok sevecen ve ıyı bır doktor oldugunu soyledıler
son zamanlarda gidipte fiyatlarini bilen varmi???
Su an muayene ucreti uzman dr 60 prof istersek 85 tl imis sgk li siz gittinizmi bu hastaneye merak ettimdoğum fiyatlarını bende merak ediyorum. muayene ücretini soruyorsan ikiside 50tl
Son zamanlarda avcilar medicanada dogum yapan yada kontrole giden var mi ? Normal dogum 1000 tl sezeryan 1450 su anki sgk li fiyatlari dogum fotografcilarida varmis
Su an muayene ucreti uzman dr 60 prof istersek 85 tl imis sgk li siz gittinizmi bu hastaneye merak ettim![]()
Onu sormak aklima gelmediDisaridan fotografci sokamiyor muyuz?
Dogum fiyatlari diger fiyat aldigim hastanelere kiyasla makul geldi onur beyden memnunmusun peki canim banada yakin bir hastane gitmek istiyorum ama cok kararsiz kaldimBen en son gecen hafta gittim benim doktorum onur bey 60tl ucret dogum fiyatlarini sormadim![]()
Dogum fiyatlari diger fiyat aldigim hastanelere kiyasla makul geldi onur beyden memnunmusun peki canim banada yakin bir hastane gitmek istiyorum ama cok kararsiz kaldim
Cok gecmis olsun canim evet bende simdi yorumlari gorunce kafam cok karistiBen gidince sorayim bi canim. Ben onur beyden cok memnunum ilk bebegim karnimda oldu kurtajimida kendisi yapmistim insani telasa sokmayan bi yapisi var bide illa sezeryan yada illa normal doguracaksin diye zorlamada bulunmuyor ben seviyorum kendisini. Ama hastane hakkinda internette hic iyi seyler yazmiyor![]()
Cok gecmis olsun canim evet bende simdi yorumlari gorunce kafam cok karistifiyatlari ben sordum canim ustte kalmis normal 1000 sezeryan 1450
Zaten en onemli kismi hemsireler bakicilar umarim sikayetleri degerlendirip duzeltmislerdirFiyatlar cok uygun ozellikle diger ozel hastanelere gore cok iyiymis doktorum iyi hastane iyide hemsireler hasta bakicilarda onemli![]()