Avcılar Hospital???

La Que Sabe

Atanamamış Kapıönüteyzesi
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
7.158
19.671
498
Arkadaşlar ben Avcılar Hospital'de Dr. Faruk Çekmeceli'ye gidiyorum. Tavsiye üzerine bu doktoru seçtim. Şimdilik bir şikayetim yok ama geçen gün biraz araştırma yaptım da hiç normal doğum yaptırdığına rastlamadım. İşin ilginci sadece o değil hastanedeki diğer doktorların da sezaryen oranı yüksek. Konuşmalarımızda doktorum sürekli normal doğuma yönlendiriyor. Ancak bu o hastanede hep yapılıyormuş. Son anda şu oldu bu oldu diyerek sezaryene alınıyormuş. Elbette bunların hepsi duyum. Aranızda Faruk beye devam edip normal doğum yapan var mı? Ya da böyle bir tanıdığınız???:uhm:

bende avcılar hospıtal e nıl hanıma gidiyorum...ve benımde aynı endışelerım var...okudugum şeyler genelde hep aynı son anda sezaryen!
bu nedenle 8 aya kadar nıl hanıma gidip son ayımda nisa hastanesine devam edıp orada dogum yapmak istiyorum...
demem o ki bende bu hastane için hep aynı şeyleri dıydum ve huzursuz oldum..hayırlı dogumlar diliyorum sizee

Arkadaşlar kimsenin bu konuda bilgisi yok mu? Doğuma çok az kaldı ve benim kafam karman çorman.

allah kurtarsın... en iyisi devlet hastanesı bakırköy ve devletın kadın dogum hastanelerı normal dogum genelde yapırıyorlar... yada meltem hastanesı var.. yada jfk yı önerırım... ben dogumu jfk da yapmaya karar verdım..

benim de aynı endişelerim var 19. haftamdayım ve sürekli faruk bey e gittim, ama bilemiyorum yani son anda sezeryan istemiyorum, gerçekten önemli bir neden olur ve doktor sezeryana alır ama bilemiyorum, gerçekten güvenim kalmadı

benim de aynı endişelerim var 19. haftamdayım ve sürekli faruk bey e gittim, ama bilemiyorum yani son anda sezeryan istemiyorum, gerçekten önemli bir neden olur ve doktor sezeryana alır ama bilemiyorum, gerçekten güvenim kalmadı

o hastanede benim komşum tülay hanıma gitti memnun kalmış tülay hanım normal doğumdan yanaymış.bana da o doktoru tavsiye etti.

Arkadaşlar ben Avcılar Hospital'de Dr. Faruk Çekmeceli'ye gidiyorum. Tavsiye üzerine bu doktoru seçtim. Şimdilik bir şikayetim yok ama geçen gün biraz araştırma yaptım da hiç normal doğum yaptırdığına rastlamadım. İşin ilginci sadece o değil hastanedeki diğer doktorların da sezaryen oranı yüksek. Konuşmalarımızda doktorum sürekli normal doğuma yönlendiriyor. Ancak bu o hastanede hep yapılıyormuş. Son anda şu oldu bu oldu diyerek sezaryene alınıyormuş. Elbette bunların hepsi duyum. Aranızda Faruk beye devam edip normal doğum yapan var mı? Ya da böyle bir tanıdığınız???:uhm:

Slm ladyfrog, faruk bey hakkında bilgi alabildin mi acaba, aldıysan benimle de paylaşmanı rica ediyorum. Yani o kadar kararsızım ki 19. haftadayım, bazı duyduklarım normal doğum bazıları sezeryan yapmış, ama son anda öyle sezeryana aldığı hastası da çok var. Bilemiyorum, kötü de düşünmek istemiorum herşeyi normal giden bir hastayı sezeryana almak mümkün müdür? Şuara bildiğim kadarıyla bir yasa çıkacak, ve doktorlar öyle gelişigüzel sezeryan yapamayacak, yapıyorsa nedenelrini rapor olarak vermek zorunda kalacak. Umarım bu olur

Ben Faruk beyi bilmem ama ben doğumumu Avcılar Hospitalda yaptım.doktorum Tülay Egeli.Tülay Hanım normal doğum yanlısı bir doktor,beni hep buna yönlendirdi ayrıca ilk aydan itibaren ağrısız doğum için grup toplantıları yapıyor gevşeme teknikleri falan hem hamileler birbirleri ile paylaşımda bulunuyor hem de ağrısız doğum için hazır hale geliyorlar.ben son 1 ay katıldım ama faydasını da gördüm bu grup toplantılarının.

Ben Faruk beyi bilmem ama ben doğumumu Avcılar Hospitalda yaptım.doktorum Tülay Egeli.Tülay Hanım normal doğum yanlısı bir doktor,beni hep buna yönlendirdi ayrıca ilk aydan itibaren ağrısız doğum için grup toplantıları yapıyor gevşeme teknikleri falan hem hamileler birbirleri ile paylaşımda bulunuyor hem de ağrısız doğum için hazır hale geliyorlar.ben son 1 ay katıldım ama faydasını da gördüm bu grup toplantılarının.

:3: slm. merak ettiğim ücretler ne kadar? tülay hn. ekstra ücret alıyormu? normal doğumu teşvik etmesi hoşuma gitti gerçekten.

Slm ladyfrog, faruk bey hakkında bilgi alabildin mi acaba, aldıysan benimle de paylaşmanı rica ediyorum. Yani o kadar kararsızım ki 19. haftadayım, bazı duyduklarım normal doğum bazıları sezeryan yapmış, ama son anda öyle sezeryana aldığı hastası da çok var. Bilemiyorum, kötü de düşünmek istemiorum herşeyi normal giden bir hastayı sezeryana almak mümkün müdür? Şuara bildiğim kadarıyla bir yasa çıkacak, ve doktorlar öyle gelişigüzel sezeryan yapamayacak, yapıyorsa nedenelrini rapor olarak vermek zorunda kalacak. Umarım bu olur

ben oğlumu 2007 de avcılar hospital de doğurdum...normal doğumdu...doktorum faruk bey di ve gerçekten mükemmel bir insan...bana çok kişi oraya gitme şu dr a gitme o şöyle bu böyle deyip boşyere strese sokmuşlardı ama hiçbirini duymadım..hamileliği iyi giden sağlıklı bir kadın eğer bir sorun yoksa normal doğum yapmalı..bana sen sağlıklısın bebek de iyi bekliycez demişti doğum için 2 defa gttm 2 sindede geri gönderdi beni isteseydi sezeryan yapamazmıydı sizce...2. düşünüyorum ve yine faruk bey diyorum

oğlumu 2007 de doğurdum drum faruk beydi ve normal doğum yaptım...bence rahat ol kimseyi dinleme sen ve bebek sağlıklıysa gerisini druna bırak Allahın izniyle sağsalim kurtulursun...insanlar çok seviyor kafa karıştırmayı...ya faruk bey sezeryanı istese beni doğurturdu sezeryanla günümüz gecikmişti ben de bebek de iyi diye beni 2 kere eve gndrdi sancım olunca gttm ve hemen normal doğum yptm çok da iyi geçmişti ebeler ve hemşireler de çok alakalıydı hatta gelecek sene yine bekleriz diye espiri de yapmşlardı ben ve bebeğim rahatça kurtulmuştuk...darısı sizler....2.için yine faruk bey dyrm

faruk çekmecelinin iyi bir doktor olduğunu duyup, doktorumu değiştirip gitmiştim. iki kez muayeneye gittim, kurum olmadan özel gittiğim halde en az 3 saat sıra bekledim sonrasında muayene kısmı alalacele yapılıyor, sonra bidaha gitmedim. inşallah artık eskisi kadar yoğun değildir. birde asansörde sancıdan kıvranan bir bayan görmüştüm, sancım olduğu halde beni gönderiyorlar diye söyleniyordu, gözüm korktu bidaha gitmedim. faruk beyin ilk gidişimde cep tlfonunu vermesi acil bir durumda arayın demesi hoşuma gitmişti. fakat dediğim gibi o yoğunluğu görünce gözüm korktu eski doktoruma devam ettim.
normal doğum istiyordum, günüm 1 hafta geçti hiç sancım vs olmadı, dr riske atmayalım sezaryan yapalım dedi. bende kabul etmiştim

Faruk Beye gittim ve sezeryan yaptı. Tüm hamileliğim boyunca yeterince ilgilenmediğinden şikayet ettim. Açılma yeterli olmadığı için sezeryan yaptı.
Çok hassas konu.

Back
X