AVCILAR MEDİCANA Opr. Dr. Faruk Onur Başeğmez

slm cnm biraz geç kalmış bi cvp sanırım ama..
ben gebeliğimin ilk başlangıcından beri onur a gidiyorum. ve gerçekten çoook memnunum her girişimde sarılır öpüşürüz çıkarken öpücükler atıp çıkarız çok seviyorum adamı. çok rahatlatıyo her konuda. her kontrolüme eşimde geliyor ve eşimde çok sevdi onuru. tek sıkıntı eşiniz biraz kıskançsa sakın gitmeyin çok cana yakın bir adam. ne zaman arasam gereken cevabı veriyor. doğumumuda onurun yapmasını istiyorum. ve o olmadan doğuma girmiycem :)) onuda tehdit ettim gelmezsen hastaneyi ayağa kaldırırm diye ki yaparım biliyo o yüzden içim rahat umarım sende alışmışsındır.. kızım ve ben onura emanetiz :)

Ayy canımm bende yeni gördüm cevabını bende sürekli onura gidiyorum artık gerçekten mükemmel samimi bir insan çok iyi çok rahatlatıyo her konuda bende doğumumu orda yapıcam Doktor baktım biara çok ama Onur gibisini bulamadım

kızlar gidipte memnun olanlar detaylı bilgi verebilir misiniz?

merhaba bende bu dr gitmeyi düşünüyorum acaba memnun kaldınız mı?

Merhaba kızlar,
Konu eski olabilir ama benim gibi buradan yorumları okuyup bu doktora gidenler olabilir diye düşüncelerimi belirtmek isterim. Kendisine netteki araştırmalarım üzerine 14 Mayıs 2015te gittim, hiç memnun kalmadım. İlk defa tanıştığım bir doktor derdimi anlatıyorum adama, dinlemedi bile. Bebek istiyorum dedim, bana şeker ilacı verdi şeker ölçümü yapmadan oradan tası tarağı topladığım gibi Faruk Çekmeceliye gittim. Onu da hastanede cok bekledim ama olsun değdi yani Kesinlikle Faruk Çekmeceli'yi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…