Avcılarda bahçe katı kira bedeli;

nurummm

Oğlum Abii oluyor!!! Karnıma Mutluluk Kondu :)
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
1.972
155
Merhaba arkadaşlarım; Avcılarda pelican mall alışveriş merkezine yürüme mesafesinde bahçe katı 3+1 evim var. Evim 5 yıllık yeni bina..Kira bedeli ne olur ortalama ??? Sahibinden de baktım 1+1 ler 750 lira diyo oda fazla geldi bana yorumlarınız benim için önemli. Yardım rica ediyorum.

Etrafında baska neler var? Toplu Ulasim, okul hastane falan filan yakin mi?
Eger oyleyse, Bahce kati oldugu icin biraz kirilir ama bence 1000 1200 falan olur gibi..

Eger oyleyse, Bahce kati oldugu icin biraz kirilir ama bence 1000 1200 falan olur gibi..

Çok merkezi cnm. Metrobüse yürüme mesafesi. Üniversiteye de yakın.

Çok merkezi cnm. Metrobüse yürüme mesafesi. Üniversiteye de, Devlet hastanesine, yürüme mesafesi.

bnce evinin resmini paylasmalisin. evden eve farkeder. bazen bodrum gibi olunca da bahce kati yaziyorlar.

bnce evinin resmini paylasmalisin. evden eve farkeder. bazen bodrum gibi olunca da bahce kati yaziyorlar.

Yooo bodrum değil baya yüksek ve aydınlık. zaten talepte çok ama ne kadara verecegimi bilemedim. Ben 700 düşündüm açıkcası.

1+1 750 mi ? Avcılar için çok 750 1+1 e...
Ben 2 yıl önce orada 500 liraya oturuyordum en son 550 yapmıştı şimdi 600 olmuştur, pelikanın 2 yan sokağı evkurun yanında caddeye çok yakın metrobüs 7-8 dakika yürüyerek yavaş adımlarla, 2+1 kocaman terası vardı ve göle bakıyordu.
Pelikan'ın hemen karşısında gene bir evde ev arkadaşımın arkadaşı oturuyordu 2+1 550 veriyordu 0 bina oda şimdi 600 olmuş. Arkadaşımın kız kardeşi evleniyordu 3+1 evi 800 e tuttu, oda metrobüsün dibinde caddede. Yani ortalama fiyatlar böyle.

1+1 750 mi ? Avcılar için çok 750 1+1 e...
Ben 2 yıl önce orada 500 liraya oturuyordum en son 550 yapmıştı şimdi 600 olmuştur, pelikanın 2 yan sokağı evkurun yanında caddeye çok yakın metrobüs 7-8 dakika yürüyerek yavaş adımlarla, 2+1 kocaman terası vardı ve göle bakıyordu.
Pelikan'ın hemen karşısında gene bir evde ev arkadaşımın arkadaşı oturuyordu 2+1 550 veriyordu 0 bina oda şimdi 600 olmuş. Arkadaşımın kız kardeşi evleniyordu 3+1 evi 800 e tuttu, oda metrobüsün dibinde caddede. Yani ortalama fiyatlar böyle.

Bende 3+1 için 700 lira düşündüm çok mu fazla ?

X