S septik1975 Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2007 23 0 86 49 İstanbul 17 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi _sinemis_ #21 aybur34 .!.: nil hanımı çok duydum bende ona gitmeyi düşünmüştüm ama çevremdeki herkes çok yoğun olduğunu söyleyince vazgeçtim Genişletmek için tıkla... Evet cok yogun saatlerce bekle sonra diger dr.50tl alirken 100.tl aliyo.ustune bide bekliyorsun bende bir kere gittim miyomlarim vardi cok buyuk onlari bile gormedi ve soylemedi cok iyioldugunu dusunmuyrum.bizler abatiyoruz sadece .
aybur34 .!.: nil hanımı çok duydum bende ona gitmeyi düşünmüştüm ama çevremdeki herkes çok yoğun olduğunu söyleyince vazgeçtim Genişletmek için tıkla... Evet cok yogun saatlerce bekle sonra diger dr.50tl alirken 100.tl aliyo.ustune bide bekliyorsun bende bir kere gittim miyomlarim vardi cok buyuk onlari bile gormedi ve soylemedi cok iyioldugunu dusunmuyrum.bizler abatiyoruz sadece .
D Dilansenaa Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Haziran 2016 1 0 1 25 2 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi _sinemis_ #22 Beni doğurmuş maşallah çokta iyiyim sorunum yok güvenin siz !