- Konu Sahibi zeynepberre
-
:ben hat aldım aldıma alacağıma pişman oldum 1 haftadır hatlar açılmadı bir müşteri hizmetlerini arıyorum bir bulunduğum avea merkezine gidiyorum devlet sorunu oldu çıktı sakın tavsiyede etmiyorum fazladan ücrette alıyorlar sakın almayın SAKIN ALMAYINNNNNNNNN BENİM GİBİ PİŞMAN OLMAK İSTEMİYORSANIZ ALMAYIN
:ben hat aldım aldıma alacağıma pişman oldum 1 haftadır hatlar açılmadı bir müşteri hizmetlerini arıyorum bir bulunduğum avea merkezine gidiyorum devlet sorunu oldu çıktı sakın tavsiyede etmiyorum fazladan ücrette alıyorlar sakın almayın SAKIN ALMAYINNNNNNNNN BENİM GİBİ PİŞMAN OLMAK İSTEMİYORSANIZ ALMAYIN
bilgilendirdiğin için tşkler müşteri hizmetleri de pek ilgilenmedi açılmamış hatımız için 7 gün oldu hat almışım açılmadı bayramdan sonra iptal etmeyi düşünüyorum açılmazsa şayet bayramda kapalı çünkü burdaki avea merkezi açılırsa 3 -4 fatura geldikten sonra hatlar iptal oluyor bakalım artık %90 açılmayacağı için hatkarı iade edecezz tekrardan tşkler bilgilendirdiğin için
kızlar aveada çalışmış ve nisanda ayrılmış biri olarak dikkat edin diyorum sadece avea da değil bütün hatları alırken lütfen ama lütfen kimlik fotokopinizin üstüne bişeyler yazın ne biliyim aldığınız numarayı falan yazın yani o kimlik bi daha kullanılmasın.. çünkü bütün gsm operatörleri açık hat adı altında bizlerin haberi olmadan üstümüze bir sürü hat açıp para kazanıyorlar.. bizim üstümüze olan hattı alan adam eğer bi suç işlediyse polis ilk olarak sizi buluyo. kendinizi bi şekilde ispatlıyorsunuz ama o durumu yaşamak istemezsiniz umaraım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?