benımde cok kuru bı cıldım var ve lekelerım vardı daha once vucudumun pul pul dokulmesı ıcın doktor la roche tavsıye etmıstı dus jelını kullanıp memnun kaldım yıne la rochun cılt temızleyıcılerını almak ıcın eczaneye gıttım ama avene yı onerdı ordakı estetısyen makyaj temızleyıcı yıkanan ve sılınen ıkı jel ve nemlendırıcı verdı bayada bı para odedım sonuc alnımda ve yanaklarımda kasıntılı kabarcıklar cıktı yanaklarım pulpul dokuldu bu dokuntuler yaraya donustu guzelım cıldım o kadar kotu bı hal aldıkı ben sadece bıtkısel urun kullanayım derken cıldımı mahvettım keske la roche alsaydım sıze onerım once testerlerını ısteyın bı deneyın ondan sonra kullanın.lekelerım ıcın cosmedın kremını aldım avenenın ününün yanında pek adı duyulmamıs ama ıyı gelıyor gıbı geldı nemlendırıcısınınde testerını almıstım o da ıyı gıbı ama avene yı hıc onermıyorumarkadaşlar ben de yüzüme lazer yaptırıorum yüzüm baya lekelendi.çok kuru bir cildim var güneş kremi alacağım la roche mi biederma mı alayım.bana da yardımcı olur iseniz sevinirim
inş iyi gelir bende bioderma sadece sebiym H2O kullanmıştım.. kullanmadığım ürün kalmadı nerdeyse ya :)
bende doktor önerisiyle sebium yıkama jelini aldım bi tanede mat renkli aldım kullanıyorum bakalım temizleyiciden çok memnunum.Bende sebium serisini aldım..h2o almadım ama jelle aynı şey dedi kadın gerek yok dedi..ama şimdi bedava hakkımla keske onu alsaydım diyorum..sebium mat kremin hem normalini hemde renklisini aldım(hediyeydi renklisi) 2 tane mat krem cok fazla geldi :) ama fondoten yerine kullanırım arada hem cildim de dinlenmiş olur diye düşündüm..
Daha cok yeni gerçi ptesi kullanmaya başladım ürünleri..ama suan için bir tek söyleyebileceğim; hayatımda ilk defa nemlendirici kullanabiliyorum :) parlamam geçmedi tabikide dediğim gibi daha 1 hafta olmadı ürünleri kullanali..ama ilk defa bir markaya ve ürüne bu kadar güveniyorum nedense :)
kk dan da araştırmalarım sonucu cildim için hangi markayı alacağıma karar veremiyorum. Avene, bioderma ve la roche posay hangisini almalıyım acaba yardımcı olurmusunuz. 27 yaş , karma yağlıya dönük ve lekeli bir cilt tipim var. eczacı 3 marka da hemen hemen aynı dedi. ama kullanan ve bilen arkdaşlardan tavsiye rica ediyorum. yorum yazarsanız karar vermeme yardımcı olursunuz.
kk dan da araştırmalarım sonucu cildim için hangi markayı alacağıma karar veremiyorum. Avene, bioderma ve la roche posay hangisini almalıyım acaba yardımcı olurmusunuz. 27 yaş , karma yağlıya dönük ve lekeli bir cilt tipim var. eczacı 3 marka da hemen hemen aynı dedi. ama kullanan ve bilen arkdaşlardan tavsiye rica ediyorum. yorum yazarsanız karar vermeme yardımcı olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?