avent niplette kullanan varmı?

merhabalar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2009
13
0
86
İstanbul
arkadaşlar bende yeni üyelerinizdenim. sizin sayenizde birçok konu hakkında bilgi almış oldum ama bazı sorularım olacak bana yardımcı olursanız sevinirim. avent niplette kulanan varmı acaba aranızda. sonuçtan memnun kaldınızmı.bu göğüs ucu çıkarma aparatı. ben 8.5 aylık hamileyim ve bunu kullanıcam önerirmisiniz.

bende merak ediyorum ya benimde göğüs uçlarım yok oyüzden kullanırsan bana muhakak yaz bakalım nasıl etki ediyor ben daha 6,5 aylık hamişim oyğzden vaktim var alıp denerim

merhaba arkadaşlar. ben 6 aylık hamileyim ve avent niplette alma gafletinde bulundum.
çünkü bu aparat hamilelik öncesi kullanım içinmiş. özellikle hamileliğin son 2 ayı kullanmayın yazıyor.
doğum sonrası sadece emzirme öncesi göğüs ucunu çıkarmak için kullanabiliyormuşsun.
ben size kullanım şeklini anlatayım neden kullanılamıyor daha iyi anlarsınız:
göğüs ununun sığacağı büyüklükte bir kap var ve ucunda bir hortum. bu kabı göğse yerleştiriyorsunuz, bildiğiniz şırınga ile içindeki havayı alıyorsunuz, tabi göğüs ucu dışarı çıkıyor. hortum içeri hava almıyor. cihaz göğsünüzün ucuna yapışık kalıyor. bu şekilde bekliyorsunuz (sürekli-gece gündüz). tabi sütyen falan takamıyorsunuz. kıyafetten belli oluyor ve uzun süre kullanınca göğsü tahriş ediyor.
yani hamileyseniz bunu kullanmak için çok geç.

ben aldim ve kullandim. hamilleigimin son 3 haftasi taktim. inanilmaz memnun kaldim. bebegim dogar dogmaz cuk cuk emdi sayesinde. biraz para verdim ama degdi kesinlikle.

siddetle tavsiye ederim.

kızlar benim arkadaşım Lansinoh göğüs ucu çıkarıcı kullandı hem fiyatı daha uygun hem daha konforlu olduğunu gördüm emziemeden 1 dk önce göğsünü çektiriyordu sonra emziriyordu 3 ay sonra kullanmasına bile gerek kalmadı göğüs ucu kendi şeklini almıştı fiyatı bi internet sitesinde 14,90 tl bilginiz olsun

Bende 8 aylik hamileyim, gogus ucum cok az oldugu icin bende aldim. Bebegim dogunca onu takmayi dusunuyorum rahat emsin diye,gogsumu kavrayamaz cok az cunku. Birde sutumu sagmak icin aletten aldim, onu denedim baktim pompayi basarkene gosus ucum cikiyor insaallah o ise yarar bakalim.

ben hamile değilim ama göğüs uçlarım çökük.gebeliği önümüzdeki sene düşünüyorum.bi arkadaşım ameliyat olmam gerektiğini söledi.internette avent nipletteyi gördüm.sipariş verdim.2 haftadır kullanıyorum.bunun yanında masajda yapıyorum(belki masaj için erken ama ben yinede denemek istedim.).bayağı çıktılar ama içine yine kaçıyorlar.sütyen baskı yapınca da içine kaçıyorlar.özellikle gece hep içinde.ürünü gece boyuncada kullanmam lazım.ama ben deli yatarım.rahat edemiyorum.geceleri de kullanabildiğim ölçüde kullanıyorum.inşaallah işe yarar.uçlarım çıkar.önümüzdeki sene gebeliğe hazır hale gelirim..

arkadaşlar hamileyken göğüs uçlarınızla oynamayın masaj yapmayın. rahmi harekete geçiren hormonu tetikleyip doğumu erken başlatabilirsiniz dikkatli olun, kullanmış ve bir şey olmamış kişilere bakıp da size de bir şey olmayacağını varsaymayın sonra çok üzülebilirsiniz, bebeğinizi düşünmüyorsanız o başka tabii.. göğüs uçlarınız için doktorunuza danışmadan bir şey yapmayın. benim de göğüs ucum yoktu, doğumdan itibaren silikon göğüs ucu kullandım, bebeğim onunla gayet rahat emdi, 2 hafta sonra uçsuz emzirebilir hale geldim.

Arkadaşlar ben aldım nipletteyi. Doktorum suyumun az olduğunu ve erken doğum olabileceğini söylediği için kullanmaya karar verdim. 37. Haftadan beri kullanıyorum ve çok faydasını gördüm. İlk zamanlar nipletteyi çıkardıktan sonra ucu hemen içine kaçıyordu ama şimdilerde baya dışarda duruyor. Oğlumunda daha doğmaya hiç niyeti yok gibi bende hergün kullanıyorum ihmal etmeden. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Önceden oğlumu emziremeyeceğim onunla tensel temas kuramayacağım diye çok üzülüyordum ama şimdi çok rahatım mutluyum. Meğer benim de göğüs uçlarım varmış :) Göğsümden süt falanda gelmiyor. Yalnız nipletteyi takmadan önce göğüs ucuma zeytinyağı ve kayısı çekirdeği yağı sürüyorum. Tahriş veya çatlama falan olmasın diye. Mustela göğüs ucu çatlak kremini de almayı düşünüyorum ama tembelliğimden almadım daha. Niplettenin fiyatı çok ucuz değil ama oğlum için değer. Eczanelerde daha pahalı 115 tl den başlıyor bebek mağazalarında da bulunuyor oralarda da 100 den başlıyor. almadan önce çok araştırdım ve en uygunu 90 tlye buldum. Daha ucuzunu bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…