avidite testi kızlarr yardıııııımmmm....

tutkuum

Guru
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2008
36
0
286
İzmir
arkadaşlar 12.haftalık tüple gebeyim.perşembe günü rutin kan testlerimi yaptırdım toxoplazma ıgm pozitif çıktı ıgg de pozitif çıktı doktora gösterdiğimde testleri bidaha tekrarlamamı ve avidite testi vermemi istedi.bu testleri başka bir labaratuvarda yaptırdım bu sefer ıgm negatif ıgg pozitif çıktı ama avidite salı günü belli olcakmış kızlar perşembeden beri allak bullak oldum inşallah avidite testinde herşey düzgün çıkar dua edin nolur kızlar bebeğim çok sağlıklı olsun ay allah kimselere böyle bişey göstermesin bu testi daha önce yaptıran oldumu aranızda yada bilen varmı kafayı yicem düşünmekten.

canım ben bu testleri bilmiyorum
Ama inşallah bebeğinİ SAĞLICAKLI HAYIRLISIYLA alırsın kucağına

Allah ikinizede sağlık sıhhat versin benim bilgim yok bu konuda ama ikiniz içinde dualarım yanınızda

geçmiş olsun.inşallah sen de bebişin de bu durumdan etkilenmezsiniz.ben de yardımcı olamıycam çiğ etten falan mı oluyomuş ne. senin ve bebişin için dua ediyorum....
canım bu başlığı gebelik bölümüne taşısan belki orada bilen birileri vardır.

geçmiş olsun.inşallah sen de bebişin de bu durumdan etkilenmezsiniz.ben de yardımcı olamıycam çiğ etten falan mı oluyomuş ne. senin ve bebişin için dua ediyorum....
canım bu başlığı gebelik bölümüne taşısan belki orada bilen birileri vardır.

çok sağol canım çok teşekkürler

tutkum ben 4 haftalık hamileyim benden de avidite istendi senin durumun ne oldu lütfen cevap yaz

canım aviditeni istemesi muhtemel hastalığı yenimi yoksa eskiden geçiripte o hastalığa bağışıklık kazanmışmısın ona bakılcak inşallah çok olmuştur geçirelide bağışıklığın kuvvetlenmiştir hayırlı haberler alırsın inşallah allah yardımcın olsun

sağol canım Allah razı olsun hayırlısı bakalım Allaha güvenmekten başka çarem yok.

Muhtemel bu hastalığa karşı bağışıklığın var çünkü ikinci testinde igg pozitif çıkmış bu bağışıklığın olduğunu gösteriyor. Sıkma canını herşey yolunda gidecek.

çok sağolun gerçekten duanın gücü. o kadar dua ettim ki Rabbim arada sırada kulunu deniyor.

canım bende aynı sorunla bogusuyorum, benim ıgm ve ıgg pozitif ,avidite sınırda cıktı. 11 temmuzda tekrar avidite, ıgg-ıgm bakılacak. 4 sonrada haftaya amniyosentez ve kordonsentez yapılacak. :((
allah yardımcımız olsun.

Back
X