- 19 Aralık 2019
- 37
- 5
- 86
- 25
- Konu Sahibi Gokyuzune not 031
-
Benim değerimi yüzde olarak değil de 0.95 diye çıkmış,referans değer 0.2 imiş,yüksek avidite mi oluyor bu,yüzde 95 demek mi?Diğer konuya yazmıştım. Aralık % üzerinden hesaplandıysa yüksek çıkmış bu iyi demek. Referans aralıklarına bakın.
en altta hangi aralıkta neye denk geliyor yazıyor. Yüksek avidite aralığına bakarsan o aralıkta mı değer. Yüksek avidite aralığında ise iyidir.Benim değerimi yüzde olarak değil de 0.95 diye çıkmış,referans değer 0.2 imiş,yüksek avidite mi oluyor bu,yüzde 95 demek mi?
Benimkinde %60 ve üstü yüksek avidite gösterdiği için doktorum sıkıntı görmemişti önceki enfeksiyona işaret ettiği için.en altta hangi aralıkta neye denk geliyor yazıyor. Yüksek avidite aralığına bakarsan o aralıkta mı değer. Yüksek avidite aralığında ise iyidir.
Teşekkürler, testi tekrar yaptırdım bana da yüksek avidite dedi doktor.Cevap verdiğiniz için sağolun.en altta hangi aralıkta neye denk geliyor yazıyor. Yüksek avidite aralığına bakarsan o aralıkta mı değer. Yüksek avidite aralığında ise iyidir.
Bende aynı sorunu yaşadım, iki kere yapıldı test, igg ve igm pozitif geldi. Avidite 95 geldi, sorun yok dedi dr. 4 aydan önce geçirmişsin bebekte bi sorun yok dediİyi günler hanımlar cmv enfeksiyonu hakkında konu açmıştım doktorum avidite testi vermem gerektiğini söyledi bugün test sonucumu aldım ama tam olarak anlayamadım doktor randevum perşembe günü avidite testim 97 çıkmış bu konuyla ilgili bilgi sahibi olan arkadaşlardan ricam lütfen bilgilerinizi benimle paylaşın şimdiden teşekkür ederim
Teşekkür ederim Benim de Yüksek avidite imiş şükür.Sizin bebeğiniz doğdu mu peki iyi değil mi inşallahBenimkinde %60 ve üstü yüksek avidite gösterdiği için doktorum sıkıntı görmemişti önceki enfeksiyona işaret ettiği için.
Ben daha 6 haftalığımTeşekkür ederim Benim de Yüksek avidite imiş şükür.Sizin bebeğiniz doğdu mu peki iyi değil mi inşallah
Benimde aviditem yüksek geldiMerhaba benimde igm ve igg pozitif çıktı malesef. Avidite testi verdim çarşamba günü çıkar dediler bekliyorum. Burdakilerin pozitif çıkmış galiba ne güzel
Doğdu 6 aylık oldu :) iyi bir sıkıntımız yok çok şükür.Teşekkür ederim Benim de Yüksek avidite imiş şükür.Sizin bebeğiniz doğdu mu peki iyi değil mi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?